Instruksjoner om hvordan du bruker en Zyliss Mandoline Slicer

January 30

For å lage mat jevnt, biter av mat skiver eller hakket til en enhetlig størrelse. Profesjonelle kokker har brukt et verktøy kalt en mandoline i flere tiår å raskt skjære hauger av grønnsaker trengs i en restaurant. Mandolines er svært skarpe og ofte for farlig for gjennomsnittlig tilfeldig kokken vurdere å bruke. Zyliss mandoline sliceren tilbyr hjemmet kokk alle fordelene til rask og ensartet kutting med smarte sikkerhetsfunksjoner som gjøre det riktig for hjemmet kokk å bruke.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes og rense din arbeidsflate. Dine skiver av mat vil falle under mandoline på bordet, så har en ren arbeidsflate er avgjørende for å hindre matbårne sykdommer.

•Vaskestasjonen tømmes grønnsaker eller frukter å fjerne skitt eller kjemikalier som kan være på overflaten huden.

•Sett mandoline kroppen på tabellen eller arbeid overflaten. Velg innsatsen du trenger avhengig av tykkelsen på ønsket skive og om du vil vanlige skiver eller julienne strimler. Trykk ned på Sett inn på bunnen låse den på plass.

•Lokk som kan klikkes innehaveren av mat på enten høyre eller venstre kant av mandoline base, avhengig av om du er venstre- eller høyrehendt.

•Plasser et stykke vasket mat inne klar plast mat abonnenten. Trykk ned mat holder lokket over maten å sikre den.

•La abonnenten opp og ned lengden på mandoline kroppen. Dette fører til maten skal kjøres over bladet flere ganger, kutting vegetabilske kroppen i uniform skiver.