Instruksjoner om hvordan å plante en kastanjetreet

May 6

Instruksjoner om hvordan å plante en kastanjetreet

Kastanjetrær er noe tre i Castanea slekten, som inneholder minst åtte arter. Castanea sativa, også kjent som den søte kastanje tre, har den største kommersielle verdien som mat beskjære og kilde til tømmer. Kastanjetrær er også populære landskapsarbeid trees på grunn av deres høyde, som kan overstige 100 fot. Disse trærne vokse godt fra frø, men kan ta 20 år å produsere nøtter. Hjem gartnere overføres vanligvis kastanjetrær ved å plante unge saplings.

Instruksjoner

•Velg en plante nettsted i United States Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 8. Kastanje trær vokser best i områder der den laveste temperaturen er ikke kaldere enn - 20 til-30 grader Fahrenheit. Planting nettstedet bør gi full solen og være minst 40 fot fra andre trær. Dette vil unngå nødvendigheten av beskjæring kastanjetreet å forhindre stimlet ut mindre trær.

•Få et kastanjetre fra en barnehage, vanligvis en sapling med en høyde på mer enn 1,5 føtter. Kontroller du velger en plante med egenskapene du ønsker.

•Prepare plante området for et kastanjetre. Dette treet kan tolerere en rekke jordsmonn, men krever en jord pH i størrelsesorden 4.5 til 6.5. Legge til torv moss jord for å senke jord pH til dette området.

•Dig et hull i planting området med en spade. Hullet skal være dobbelt så stort som kastanjetreets rot ballen og minst så dypt.

•Fjern treet fra beholderen barnehage uten å forstyrre røttene mer enn nødvendig. Spredt røttene og plasser kastanjetreet i hullet slik at den jord linjen er selv med jord. Fylle hullet med jord og rigges ned fast.

•Et jord grundig. Vann kastanjetreet med 1 til 2 inches av vann annenhver uke under treets vekstsesongen fra mai til September.