Instruksjoner om hvordan å bygge en tre dekk

September 13

Instruksjoner om hvordan å bygge en tre dekk

En tre dekk kan gjøre et flott sted å underholde venner og familie. Dekk er et flott sted for barna å leke. En dekk kan være knyttet til huset eller frittstående som rundt et svømmebasseng. Når bygge en tre dekk Husk å sjekke med lokale Tillat avdelingen å finne begrensninger eller krav som må følges. Det kan være nabo hette krav som må oppfylles. Den gjør det selv altmuligmann kan bygge en tre dekk uten mye bråk.

Instruksjoner

•Design dekket på et ark rutenett med en skala som fungerer med størrelsen på dekk. Sted 4 av 4 innlegg hver 10 fot å støtte bjelke. Tegn i bjelke som kjører kort retning av design. Plass gulvet bjelke langs dekket med 16-tommers intervaller. Rim bjelke går langs perimeteren på dekk og støtte gulvet bjelke. Terrassebord kjører lang retning og 5 og 1/2-inch bredt.

Du kan bruke planen for å jobbe opp en regning over terrassebord andre materialer for å konstruere dekk. En tre dekk kan gjøre et hyggelig sted å underholde venner og familie. Dekk er et fantastisk sted for barna å leke. En dekk kan være knyttet til huset eller frittstående som rundt et svømmebasseng. Når bygge en tre dekk Husk å sjekke med lokale Tillat avdeling for å finne ut og begrensninger eller krav som må følges. Dette kan også være nabo hette krav som må oppfylles. Den gjør det selv altmuligmann kan gjøre en tre dekk uten mye bråk.

•Plasser et lag av landskap stoff over bakken der dekk er ligger. Spre et lag med grus over stoff å holde det i posisjon. Dette vil hjelpe holde ugress og gress fra vokser under dekk. Merk plasseringen av hver av innlegg som vil støtte dekk. Se dekk design for plassering av hvert innlegg. Bruke av landskapet maling til å plassere en prikk på hver post plassering.

•Anrop din lokale tillater avdeling for å fastslå om det er noen tillatelser som kreves for dekk. I tillegg, besøke lokale verktøyet selskapene og egenskapen flagget for noen underjordiske verktøy som kan kjøre gjennom eiendommen. Dette er for din sikkerhet slik at du ikke treffer noen vann, gass eller elektrisk linjer når du graver innlegget hullene. Ikke Fortsett til egenskapen merkes

•Drill innlegg hull 6-tommer under frost linjen for ditt område. Departementet tillatelse kan fortelle deg hva det er for ditt område av landet. Dette vil holde dekket seg på grunn av været. Fyll innlegg hull med betong, angi galvanisert innlegget ankere i betongen før setter. La det konkrete settet før du fortsetter til neste trinn.

•Sett finans styret tre inches under terskelen av døren. Plass 12-tommers blinker på veggen der finans festes. Kontroller at det er plassert slik at vann vil kjøre over utsiden av blinkende når det regner. Bruk 3 og 1/2-inch opphold skruer for å feste finans styret til huset. Pre drill finans styret for lag bolter. Bruk en 4-fots snekkere nivå for å sikre at finans styret nivå. Sted tre galvanisert skiver mellom blinkende og finans styret mens sikring finans i posisjon.

•Still 4 av 4 press behandlet innlegg på hver post ankere for dekk. Fest 2 av 8 rim bjelke innlegget med 6-tommers vogn bolter. Pre bore hull for befordring bolter gjennom innlegg og rim bjelke. Plasser en vogn bolt gjennom hvert hull og skru ned med en skiftenøkkel.

•Mark rim bjelke for posisjon 2 av 8 bjelke kleshengere langs bjelke med 16-tommers intervaller. Etasje bjelke span den korte lengden på gulvet. Fest bjelke hengeren rim bjelke med galvanisert hengeren neglene.

•Skjære og plasser gulvet bjelkelag tilpasses mellom bjelke kleshengere. Bruk en sirkelsag for å klippe gulvet bjelke lengde. Sikre gulvet bjelke av spikrer gjennom bjelke hengere i gulvet bjelke.

• Kjør 5/8-tommers terrassebord boards vinkelrett på gulvet bjelke. Fest terrassebord med (2) 1 og 1/2-inch utvendig dekk skruene på hver etasje bjelke. Angi den skruen 1/2-inch i kanten av terrassebord. Kjøre utvendig terrassebord skruen slik at leder av skruen ligger like under overflaten av terrassebord.

La endene av terrassebord overheng rim bjelke av 1 tomme. Start i neste rad begynnelsen med en 1/2 bord terrassebord materiale. Gjør dette for hver 2.p slik at to rader av terrassebord har slutten leddene som samsvarer med hverandre. Bruke en 1/8-tommers avstand mellom rader å tillate utvidelse av terrassebord. En innramming spiker fungerer best for en 1/8-tommers avstand. Kuttet alle terrassebord styrene bruker en sirkelsag.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller ved elektroverktøy.