Instruksjoner for vinduet Film installasjon på dobbelt panelet Vinduer

October 24

Vinduet filmen på dobbelt panelet Vinduer er svært effektiv på lindre heten fortjene fra sommersolen. Reflekterende typen denne filmen fungerer på samme måte en enveis speil, slik at folk inne se uten utenforstående å se på dagtid. Vinduet filmen er svært effektiv på å beskytte møbler, tepper og draperier fra solen fade. Det er enkelt installeres; bruke filmen til de fleste Vinduer kan gjøres i en halv time. De grunnleggende verktøyene for å arbeide med vinduet film er en sprayflaske og nal et verktøy kniv.

Vinduet Film på dobbelt panelet Vinduer

Vinduet er trygt å bruke dobbelt panelet vinduer som er mindre enn 40 kvadrat fot. Bruk vinduet filmen bare til indre av dobbelt panelet Vinduer, aldri utvendig. Ikke bruk av vinduet film som helt svarte ut av vinduet. Dette kan forårsake heten fortjene i dobbelt panelet Vinduer, muligens forårsaker skade.

Typer vindu Film

Lav-energisparing vindu film hindrer varmetap gjennom vinduet vinteren varme sesongen og varme gevinst fra sommersolen. Solenergi kontroll vindu film blokkerer opptil 93 prosent av skadelige ultrafiolette stråler som forårsaker skade huden og visne møbler. Frostet vindu film kan lys inn i området samtidig som total personvern. Dekorative og arkitektoniske filmer diffus lys, gi uforstyrrethet og gjør windows en dekorativ aksent i rommet.

Vinduet forberedelse

Før du starter vinduet filmen installasjon, feilfri Vinduer med vann med noen dråper baby sjampo lagt i en sprayflaske. Bruk ingen-tårer typen baby sjampo. Spray vinduet med denne formelen, og bruke et barberblad for å fjerne all smuss, fett eller noen maling rester fra glasset. Vær spesielt oppmerksom på rengjøring vindu kanter og hjørner. Rengjør windows for å sikre at vinduet filmen installasjonen blir langvarig.

Vinduet Film installasjon

Måle vinduet og kutte vinduet filmen en tomme større på alle sider enn glass området. Kuttet filmen på et rent og støvfritt underlag. Spray glassplaten og begge sider av vinduet filmen med baby sjampo løsningen. Skille beskyttende duken fra vinduet filmen og spray den selvklebende siden av filmen. Dette er lettere å gjøre med en annen person som sprayer løsningen mens den andre personen fjerner duken.

Bruk vinduet filmen til glasset og glatt det på plass med hendene. Holde filmen linje med en lik mengde overflødig filmen på alle sider. Spray vinduet filmen igjen og squeegee det fra midten av vinduet mot ytterkantene. Pakk nal med en myk, lofri klut og bruke klut til å absorbere overflødig vann presset til kantene av glasset.

Klippe kantene av vinduet filmen på kanten av glasset med skarpe verktøyet kniv. Hold en plast linjal på glasset og kuttet filmen mellom linjalen og vinduskarmen.