Instruksjoner for taktekking

April 17

Instruksjoner for taktekking

Hvis du er ganske bra med en hammer, og du ikke har et problem med høyder, installere grus tak et beskjedne størrelse hus er noe du og en hjelper eller to kan gjøre i en lang helg. Sjekk din lokale byggforskrifter å avgjøre om du vil fjerne den gjeldende helvetesild, eller hvis du kan tak over seg. Vær forsiktig når du arbeider på taket.

Legge din følte

Festet til fremkanten av taket er en drypp kant. Dette er en lang metallisk som holder fremkanten av taktekking litt ut over slutten av taket å hindre vannet siver opp igjen. Rulle ut din taktekking følte horisontalt langs kanten av taket, hamre inn en spiker hver par feet. Fronten av filt bør komme rett på utsiden av drypp kanten. Kjøre en perle av taktekking tjære under fronten av filt. Rulle ut andre selvfølgelig følte slik at den nedre kanten overlapper den første raden av en tomme eller to. Fortsett taket med flere rader til det er helt dekket.

Kuttet en forrett stripe

Asfalt taktekking vanligvis kommer i en rektangulær Helvetesild med bunnen halvparten delt inn i tre kategorier. For det første kurset i helvetesild, angi et nivå for en singel, like over kategoriene og bruke en barberhøvel kniv til å kutte dem av. Dette vil gi du en tynn stripe av ubrutt asfalt shingle. Lå det på langs langs forkanten av taket og påføre med taktekking negler hver 6 inches eller så. Legge ytterligere kutt helvetesild, jobbe deg over til du har en stripe av ubrutt asfalt shingling langs kanten. Dette er din starter stripe.

Legge til Helvetesild

Starter i den ene enden, lå en full singel langs toppen av din starter stripen, slik at endene av disse tre kategoriene på nedre halvparten singel er selv med kantene av starter stripen. Vask negler hver 4-6 inches. Legge neste singel ved siden av, og arbeide deg over stolpen. Angi singel for andre rad opp, så tre kategoriene dekker øverste halvdel av Helvetesild på første rad, men ikke dekker kategoriene i den første raden. Rave helvetesild, så sporet mellom Helvetesild på 1.p møter midten av kategorien ovenfor. Fortsetter over taket og bygge opp i rader.

Topping ryggen

Jobb deg opp ryggen av taket på den ene siden, så gjør den andre siden. Ta radene i taktekking så høyt du kan, før de møter på toppen. For å singel ryggen av taket, kuttet en haug med kategoriene fra din Helvetesild vertikalt, slik at kategoriene har en stripe av toppen av singel knyttet til den. Lå den første kategorien i den ene enden av ryggen, spikre det i, deretter legge neste fane over den øverste delen, mens tab del utsatt. Fortsett over lengden på ryggen.