Instruksjoner for Royal smuss djevelen

August 16

Royal smuss djevelen er en kombinasjon kost og støvsuger for ikke-teppebelagte gulv. Vakuum er enkel å bruke og gir en praktisk metode for feiende og plukke opp skitt fra gulv. Installasjonsprosessen er kort, krever montering av håndtaket og lading av vakuums batterier. Når installasjonen vakuum er klar til bruk.

Montering håndtaket

Før du bruker en Royal Dirt Devil støvsugeren, plassere håndtaket i sugekraft enheten. Håndtaket kommer i to deler, med en krage og uten. Brikken med krage er det lavere stykket. Plasser øverste håndtaket i lavere håndtaket og skru den på plass. Deretter justere sporene på den nedre referansen til sporene på inntaks enheten og sette inn håndtaket. Håndtaket skal passe tett i sugekraft enheten. Skyv kragen bort på inntaks enheten og vri den før den er sikker.

Lading

Royal smuss djevelen vakuum må lades i 24 timer før første bruk. For å lade vakuum, koble laderen til baksiden av basisenheten, Koble strømledningen inn i en stikkontakt og plasser vakuum i basen. Den røde indikatorlampen kommer mens enheten lades. Etter den første bruken tar det ca 16-24 timer for batterier i vakuum å lade. Du kan holde vakuum koblet lenger, men som det ikke skader batteriene i enheten.

Bruke vakuum

Royal smuss djevelen kost stil støvsugeren kan brukes som en vanlig kost. Fei opp skitt på gulvet i en haug. Bytte strømknappen til "ON" og hold vakuum i vinkel med lang bust vendt fra deg. Flytt det over smuss hoper å fjerne skitt. Slå på nettbryteren til "OFF" når komplett og sett den tilbake i ladesokkelen.

Tømme vakuum

Skitt og debris er samlet i koppen skitt på inntaks del av støvsugeren. For å fjerne skitt koppen, trykk på "Skitt Cup Release" på siden av inntaks enheten. Den nedre delen vil komme ut av enheten. Nå i del av vakuum og trekke ut filteret. Trekk ut eventuelt rusk fanget på filteret. Dumpe ut innholdet av skitt cup. Bruke varmt vann og en svamp, utslette innsiden av skitt koppen. Plasser filteret tilbake i skitt cup og koble brikken vakuum enheten.