Instruksjoner for pass for en Tempur-Pedic madrass

December 4

Tempur-Pedic-madrasser er laget av en viskoelastiske, temperatur-sensitive skum som ble opprinnelig utviklet av NASA for romprogrammet. Madrassen overholder kroppen, lindrer trykkpunkter og gir like temperaturer. Fordi materialet er forskjellig fra vanlige madrasser, finnes det noen spesiell omsorg instruksjonene du trenger å følge.

Betraktninger

Hvis madrassen leveres brettet, Tving ikke den ligge flatt, spesielt i været under 50° F, som det vil naturlig utvikle seg som den varmes opp i noen timer. Tempur-Pedic-madrasser gjennomgå et justerings- eller "myke" periode, hvilke er normalt. Materialer er temperaturen følsom, så veldig varmt og fuktig Vær kan gjøre madrassen føler myk, mens svært kaldt vær kan gjøre det føles fastere. Tempur-Pedic bør alltid plasseres i et firma, flate, ikke boxspring, vannseng ramme eller futon ramme. Plassere madrassen på en godkjent overflaten vil ikke bare gjøre madrassen synke og vise innrykk, det vil gjøre garantien ugyldig.

Instruksjoner for pass

På grunn av temperaturen følsomheten av materialet anbefaler ikke produsenten bruker en elektrisk teppe eller varmeputen med madrassen. Du bør også unngå konvensjonelle madrass pads eller madrass dekker som de kan påvirke press-lindre fordeler (selv om de ikke vondt madrassen eller ugyldig). Madrassen bør aldri bli snudd, som den har en ensidig design.

Hvis Tempur-Pedic madrassen bør bli farget, aldri skyll, suge eller vaske faktiske madrassen og spesielt unngå blekemiddel og harde pletten fjerning. En ting du kan prøve er å skvette litt tørr natron på flekken fjerne lukt. Du kan imidlertid fjerne madrass dekselet (unzip det hvis du har det) og vaske det med kaldt vann og vaskemiddel blekemiddel-fri, og la dem lufttørke eller bruke en svært lav tørketrommel syklus. Merk at den offisielle garantien ikke dekker beskyttere som er misbrukt eller ikke behandlet pr. hvitvasking instruksjoner (eller er kommersielt hvitvaskede) eller flekker forårsaket av eksempel-relaterte fett, blekk, kosmetikk, blekemiddel, alkohol, fargestoffer, løsemidler, korrosjon, sider av madrass, sengetøy, stiftelsen, boxspring eller madrasser ikke bruker en beskytter.

For Tempur-Pedic puter, lo dem ved å rulle dem som en sovepose og la gå og gjenta med den andre siden. Hvis du har vanlig putetrekk, kan du fjerne dem som med madrass dekselet og vaske dem i kaldt vann og line tørr. Vær oppmerksom på at dekselet for GrandPillow av Tempur-Pedic er tørr Rengjør bare. Eventuelle spørsmål om madrass eller pute omsorg kan sendes via koblingen Tempur-Pedic kundeservice på deres hjemmeside, Tempurpedic.com.

Alternativer

Hvis du ikke bekymret renons garantien eller hvis søl eller flekk på madrassen er så fryktelige at omsorg instruksjonene fra produsenten ikke kan hjelpe, kan du vurdere noen alternativer. For eksempel hvis det er en overmadrasser og ikke en full madrass, prøve å vaske den på en mild syklus med mild såpe, men unngå vaskesyklusen trykk madrassen ned for hånd, og gå til avløp/skylling og spinn sykluser.

For full-madrass flekker, kan du prøve å dempe spot og dryss boraks over området, slik at det å sitte over natten, så vakuum (boraks er giftig ved svelging, så hold fra små barn eller kjæledyr). Et annet alternativ er å bruke eddik i en sprayflaske for flekker eller damp renere for madrasser som blir gjennomvåt. For lukt som urin, kan du prøve et enzym-basert rensemiddel fra en pet supply-butikken.