Instruksjoner for innramming en vegg

August 3

Rammen av huset skiller ett rom fra en annen ved å danne veggene i huset. Rammene av hver vegg er koblet for å binde dem sammen og styrke huset og støtter taket. Innramming en vegg tar litt øvelse å mestre, men når lært, vil det komme naturlig. Hvis du vil ramme en vegg, må noen tid, de riktige verktøyene, og noen tips å bli kjent med denne grunnleggende snekker prosessen.

Instruksjoner

•Lay to 192-tommers (16-fots) boards flatt på bakken. Legg dem side om side med ender flush. Koble din målebånd på ene enden og dra den langs midten av styrene. Plass en V merke (peker på aktuelle målingen) på hvert bord hver 16 inches langs hele lengden av trelast.

•Plasser hastigheten kvadrat i det første settet av merker og tegne på begge platene. Gjøre en X merket hver linje. Fortsette merking styrene til siste sett med merker.

•Measure og mark starter slutten av både brett med en linje på 1 1/2-tommers, 3-tommen og 4 1/2-tommers målingene. Sett en X-mark før hver av linjene. Måle og markere de motsatte endene på 3/4-tommers og 2 1/4-tommers merkene. Sett en X merket hver linje.

•Gå styrene 8 feet et stykke unna og slå dem på kantene med din tegninger mot hverandre mens resterende i kø. Plass en stud mellom hver X langs toppen og bunnen platene (styrene du merket). Lå stenderne på deres kant med ender stilt opp med linjene på platene.

•Lay de første tre pigger ansiktet opp og flatt på bakken med sidene og slutter flush. Kjøre to innramming neglene i stenderne med innramming hammer hver 12 inches opp lengden av trelast. Snu bunken og spiker på samme måte gjennom baksiden å fullføre hjørnet. Lå hjørnet på kanten og snøre den opp med han tre første X merkene på platene.

•Plasser kneet på hjørnet stud og kjøre seks negler gjennom bunnplaten og i slutten av stenderne. Linje opp hver stud med en linje på tallerkenen og sted på slutten av stud slik at det dekker X merke på tallerkenen. To spiker i slutten av hver stud langs den nederste platen holder dem fast på plass. Gjenta spikrer langs topplaten å koble rammen.

•Stasjon negler gjennom to siste stenderne og plasser dem langs linjene på tallerkenen din. Dette vil plassere en av stenderne fullt på platene, og den andre vil bare være 1/2 dekket ved slutten av platen. Dette vil tillate nye deler kan legges til veggen.

•Measure og mark styrene for kutt hvor du trenger dem. Skjær med en sirkelsag i et trygt kutte boards mens du holder trelast og så godt. Stå fullført rammen. Manøvrere det til ønsket plassering. Spiker gjennom bunnplaten og i gulv veggfestet. Spiker gjennom en enkelt slutten stud og inn i en eksisterende vegg koble med andre veggene. Lodd veggen med nivået og legge til topp plater (trelast som overlapper fra én inndeling til neste til styrke) å fullføre rammen.

Tips og advarsler

  • 192-tommers trelast brukes til å lage topp og bunn plater er standard trelast. Men, hvis du bygger veggen på et betonggulv, bør du bruke en behandlet styret for bunnplaten for å beskytte veggen fra eksponering til betongen.
  • Bruk alltid vernebriller, arbeidshansker, og stål tå støvler når innramming for å redusere risikoen for skader.