Instruksjoner for en ZIP System Tape pistol

June 30

ZIP taktekking systemet består av en strukturell tre panel med en innebygd fuktsperre. Ekstra fuktighet barriere eliminerer behovet for å sikre følte papir til det installerte tre panelet. Hver søm av et installert ZIP taket system krever tape for å holde vannet fra å trenge gjennom taket systemet. En ZIP bånd pistol raskere prosessen med å søke tape på taket sømmene. Riktig anvendt ZIP tape vil bindingen fast til taket panelet med ingen luftbobler gjenværende under båndet.

Instruksjoner

•Still en ZIP system tape pistol på en fast overflate med den interne ruller vender opp og forsiden av pistolen peker til venstre.

•La en rull med ZIP bånd på grønne tape spool med den løse enden av tape vender mot fronten av pistol. Vri det grå håndtaket - ligger i sentrum av grønne spool - med klokken til det klikker over båndet.

•Trekk den løse enden av tape over oransje rulle til venstre for grønne roll og gjennom midten av to aluminium ruller på forsiden av pistolen.

•Peel kompet papiret fra bunnen av båndet. Løft den oransje roll. Skyv slutten av kompet papiret inn i sporet av kastet. Slipp roll slik at kompet papiret. Vikle båndet over ta opp rullen ligger på fronten av ZIP bånd pistolen.

•Trykk på slutten av båndet pakket på ta-opp rulle over slutten av en ZIP panelet søm. Dra bånd pistolen langs sømmen mens pressmiddel mot takplate. Justere spenningen av tape pistolen ved å slå på innsiden av oransje rullen med et par nål nebbtangen. Klippe båndet til lengde med verktøyet kniv.

•Lokk med grå håndtere mot klokken og fjerne tomme tape Rull fra med ZIP bånd pistolen.