Instruksjoner for en toalettpapir holderen

September 28

Instruksjoner for en toalettpapir holderen

Toalettpapir holdere er avgjørende for alle bad. Oppussing sentre og hardware butikker bære en rekke toalettpapir holdere. En populær toalettpapir i holderen er tre stykke innehaveren, som inkluderer en fjærbelastet stang for toalettpapir roll. Dette er den raskeste installere og varer i år. Instruksjoner for en toalettpapir i holderen er lik for de mange forskjellige merkene.

Instruksjoner

•Decide på området der du vil installere toalettpapir i holderen. Montere innehaveren innen armlengdes avstand av toalettet. Du kan montere det til en forfengelighet ved siden av toalettet eller på veggen. Merke et sted på veggen med en blyant hvor bunnen av toalettpapir i holderen er å montere.

•Plasser bunnen av første toalettpapir holderen braketten på merke på veggen. Hold braketten rett opp og ned. Merke monteringshullene med en blyant. Pilot borehull for monteringsskruene. Hvis du monterer direkte til en tre forfengelighet eller vegg stud, bruk en borekrone litt mindre i diameter enn monteringsskrue. Hvis du installerer holderen i gips, bruke litt store nok i diameter for å sette brettet vingene av skifte bolter.

•Sett holderen over montering hull og sikre med tre skruer og stjernetrekker, hvis montering til tre. Sette inn veksle bolt skruene gjennom fronten av monteringshullene på toalettpapir holderen braketten hul gips montering. Tråden veksle vingene over skruen bak braketten. Brett veksle vingene og sette dem inn i hullene i veggen før du føle eller høre vingene snap åpen bak veggen. Stramme skruene med en stjernetrekker til braketten er sikker til veggen.

•Measure 5 inches fra innsiden av første braketten og gjøre et merke på veggen. Dette er hvor innsiden av andre braketten mounts. Plasser andre braketten på mark og holde det mot veggen med én hånd. Sett inn toalettpapir roll i holderen mellom hakeparentesene og flytte gratis braketten opp eller ned etter behov til stangen er tvers mellom parentesene. Merke montering hull plasseringene for braketten.

•Drill pilot hull akkurat som du gjorde for den første hakeparentesen. Montere andre braketten til veggen eller forfengelighet som første. Bruk skifte bolter hvis du ikke monterer direkte til tre. Sted toalettpapir roll på toalettpapir holderen stangen. Komprimere rod ender mot hverandre og sett stangen inn toalettpapir holderen parentesene.

Tips og advarsler

  • Noen toalettpapir holderen kits har maler som plasseres mot veggen å bestemme montering skjulte steder.