Instruksjoner for en RiteTemp 8022C

April 5

RiteTemp 8022C er en 8000-serien programmerbare termostat av RiteTemp. Denne enheten er utformet for å regulere temperaturen i ditt hjem etter en rekke forhåndsprogrammerte innstillinger. Termostaten bruker denne informasjonen til å opprettholde en bestemt temperatur i en angitt tidsperiode. Ifølge US Department of Energy, kan riktig bruk av en programmerbar termostat spare energi. Huseiere som deres Termostater forhåndsprogrammerte innstillinger kan lagre omtrent $180.00 i året i energikostnader. RiteTemp 8022C leveres ferdig programmert med en energi-Star godkjent program og er relativt enkel å betjene.

Instruksjoner

Angi klokke og bilen

•Trekk ned termostaten dekselet og trykk på "Sette klokke" knappen én gang for å velge dag i uken. Dagen vil starte blinkende "SU" for søndag. Trykk på venstre eller høyre "Tid" for å navigere gjennom tallene og velge riktig dag i uken. Trykk på "Home"-knappen for å lagre valget.

•Trykk "Sette klokke"-knappen for å angi klokkeslettet. Tiden begynner å blinke, angir at det er klar for inndata. Trykk på venstre eller høyre "Tid" for å navigere gjennom tidsvisning og velge riktig tid. Trykk og hold knappen "Tid" til å flytte raskt gjennom tallene. Trykk på "Home"-knappen for å lagre valget.

•La viften bytte nederst på termostaten til venstre for å velge "Auto", dette vil fortelle termostaten kjøre på forhåndsinstallert Energy Star-programmet.

•La modus bytte nederst på termostaten til venstre for å velge "Varme" bilen-løpe programmet, eller til høyre for å velge "Cool" Autokjør-programmet. Temperaturen vil endre hele dagen de forhåndsprogrammerte innstillinger.

Programmering termostaten

•La bytte modus for å velge "Varme" eller "Cool" og starte programmering de ønskede innstillingene.

•Trykk på "Program"-knappen for å velge dagen. "Program For"-ikonet vises på skjermen og "SU" starter blinkende for søndag. Trykk "Dag" for å velge ukedagen du ønsker å programmere.

•Trykk på "Neste" for å bla gjennom fire tidsperioder. Du kan programmere opptil fire tidsperioder for hver dag i uken. Velg "P1" tidsluke. Trykk "Temp opp" og Temp ned-knappene for å endre temperaturinnstillingen. Trykk knappene venstre og høyre "Tid" til å velge når på dagen du vil temperaturen stilles.

•Trykk på "Neste" for å programmere neste tidsluke. Skjermen viser "P2" for det andre sporet. Gjenta trinnet ovenfor for å angi temperatur og innstilling for "P2". Velg "P3" og "P4" tidslukene samt og programmet dem på samme måte. Gjenta disse trinnene for hver dag i uken; Trykk på "Dag" for å bla gjennom dagene og stilles fire plasser for hver dag.

•Trykk på "Home"-knappen for å lagre dine innspill og kjøre programmet. Du kan også vente 60 sekunder og termostaten vil automatisk lagre og kjøre innstillingene. Trykk på "Program", og trykk "Filter/gjennomgang" å se innstillingene. Skjermen vil gå gjennom den programmerte ganger og temperaturer. Trykk på "Home" Avslutter gjennomgangen og kjøre programmet.