Instruksjoner for en Hoover Steam Vac 2

October 16

Hoover steam vac 2 er en lett-å-bruke tepperengjøringsmaskin. Sette sammen er enkel og krever bare bruksanvisningen og en skrutrekker. Tepperengjøringsmaskin kommer med enkle å følge instruksjonene. Etter at maskinen er montert og fungerer, du er så klar til å simulere din gulvtepper. Følge noen enkle trinn for å gjøre det så rent og smertefri som mulig langs veien.

Instruksjoner

•Fjern møbler fra rommet som du er sjamponering slik at det blir enklere å komme seg rundt, og du ikke risikerer vannskade verdisaker. Bruker vanlig vakuum, rense området grundig før du begynner å simulere. Ikke bruk Hoover Steamvac 2 som en tørr vakuum; som ville ødelegge den.

•Fjern rengjøring tank og fylle det merkede linjen med varmt vann og anbefalte sjampo. Knytte tanken tilbake til renere og kontroller at det er forsvarlig festet.

•Lokk med bryteren på undersiden av Hoover i på-posisjonen å starte børster spinning. Trinn på håndtaket utgivelsen med foten, så sette på vask/skylling for å vaske. Skyter litt så litt sjampo er utlevert, flytte Hoover frem samtidig. Gjenta prosessen så ofte som det tar å dekke hele rommet med tilbake og frem bevegelse som du kvitte deg sjampo.

•Rinse teppet av bla bryteren skylle hvis ønsket, men det er ikke nødvendig. Fjerne skylling vann går over teppet uten utlevering vannet fra maskinen. Dette vil hjelpe med tørketid. Bruke håndholdte del av maskinen på trapper og andre små og vanskelig å nå områder. Kontroller at når du er ferdig du ta tank og børster fra hverandre og skylle dem, la dem til luft tørr. Sette maskinen sammen og lagre for neste bruk.