Instruksjoner for en Honeywell T7300 termostat

October 18

Instruksjoner for en Honeywell T7300 termostat

Honeywell er et Fortune 100-selskap som produserer produkter knyttet til sikkerhet, sikkerhet og energi. Noen produkter Honeywell produserer inkluderer luftfuktere, avfuktere, luftrensere, fans og Termostater. Honeywell T7300 er en programmerbar termostat hovedsakelig brukes i kontorbygg.

Instruksjoner

•Trykk på knappen "Klokke" og "+" eller "-"-knappen for å angi riktig tidspunkt. Trykk på "Dag" og "+" eller "-"-knappen for å angi riktig dag i uken.

•Trykk "Okkuperte varme" Angi Varmeapparat temperaturen for ganger når bygningen er opptatt. Traff den "+" eller "-"-knappen for å angi ønsket temperatur.

•Trykk "Unoc varme" knappen og "+" eller "-" å sette den ønskede temperaturen for når bygningen er ledig. Trykk "Okkuperte kult," "Unoc Cool" og "+" og "-" for å sette kjøligere temperaturer for når bygningen er ledig.

•Hit knappen "Velg Day" og "+" eller "-" til du kommer dagen, trykk "Occ Start Time" La termostaten vet hva tid for å starte okkuperte bygningen temperaturer hver dag. Gjenta prosessen for å gjøre justeringer for ledige perioder.