Instruksjoner for Digital safe

July 13

Instruksjoner for Digital safe

Digital safe er en effektiv måte å lagre dine eiendeler og å holde dem trygge. Men hvis alt du er vant til er en lås og nøkkel for trygg, dette kan virke som det er over hodet. Men ikke bekymre deg: digital safe er faktisk ganske lett å bruke, når du får et håndtak på deres indre arbeid.

Instruksjoner

•Inn av sikker kode på talltastaturet. Hvis riktig, vil trygt informere deg med et pip eller lys. Safe med LCD-skjermer vil noen ganger si "Åpne." Raskt slå av sikker håndtaket til åpen posisjon. De fleste safe gir deg ca fem sekunder å gjøre dette før relocking. Hvis trygge låser, re-inngang koden og prøv på nytt.

•Åpne trygge dør og Finn den interne "Reset"-knappen. Trykk på "Reset"-knappen. Du vil bli bedt om gjennom en PIP, lys eller melding å input en ny kombinasjon-kode. Angi dette nå. Når den nye koden er på, må du kanskje trykke på "Stjerne" eller "Pund" for å bekrefte den nye koden. Låse safe og prøv den nye koden.

•Åpne trygge dør igjen. Finn plasseringen til batterirommet og ta av batteridekslet. Erstatte gamle batteriene med nye. Dette vil normalt kreve to eller fire AA-batterier. Lukk batteridøren og låses trygt.