Instruksjoner for butan påfylling

October 1

Butan lightere kommer i mange forskjellige stiler, former og størrelsene. Noen butan lightere kan være dyrt og er ikke disponibel som andre lightere du vil kjøpe fra lokale bensinstasjonen. Butan lightere er gjenfyllbare med en flytende butan og lettere ikke væske, som brukes i Zippos. Før du fylle butan lettere, må du forberede lettere for fylling.

Instruksjoner

• Vent til lettere er kult før du prøver å fylle med butan. Når du fyller med butan, som er brannfarlig, noen varme eller flamme kan fungere som en tenning og kan forårsake alvorlige skader.

•Vri butan lettere opp ned slik at du ser på bunnen. Bruke flatskjerm-leder skrutrekkeren for å slå det lille skruen klokken som skruen vil slå. Skruen er flamme innstilt å dreie skruen snur flammen ned så lavt som mulig.

•Sett tuppen av inn i fylle hullet ved flamme skruen. Hullet er runde med en liten tube i midten. Trykk ned på liten tube å løslate lufttrykket inne lettere. Når de fresende (luft kommer ut) stopper, fjerner skrutrekkeren.

•Fjern dekselet til butan beholderen. Med lettere fortsatt opp ned, plassere butan kan munnstykket over små røret. Trykk kan av butan ned og hold den på plass. Både kan og lettere får kald. Hold kan på lettere for 10 sekunder å fylle.

•Vent tre minutter å tillate lettere å varme til romtemperatur. Tenne lettere. Snu lettere og bruke den flat skrutrekkeren til å øke flammen. Skrur du skruen mot klokken til flammen har høyden du trenger.