Instruksjoner for bruk av mineralolje på en slakter blokk

December 9

Instruksjoner for bruk av mineralolje på en slakter blokk

Behandlet bra, kan en slakter blokk vare lenge. Men det er noen trinn du bør ta for å forhindre skade eller forringelse. Bruke mineralolje til en slakter blokk forhindrer den fra absorbere lukt. Det vil også sal av flekker. Mineral olje er også best å andre felles trekk, som kokt linolje, som kan slå harsk. Mineral olje er også best å polyuretan fordi mineralolje mål kan repareres hvis blokken er skadet.

Instruksjoner

• Varmt olje litt for å løsne det opp. (valgfritt). Mineralolje er brannfarlig, så vær forsiktig og oppbevar det fra alle flamme. Den enkleste og sikreste måten å til dette er å koke to eller tre inches av vann i en pott. Ta potten av komfyren, la den avkjøles i noen sekunder og Plasser beholderen av mineralolje i vann i noen minutter. Kontroller at dekselet er av fordi hvis du varme luften for mye det er en sjanse for at lokket dukke av.

•DIP klut i olje. Bruke mineralolje slakter blokk, gni i retning av korn. Hvis dette er første gang bruk olje, bruke fire av fem strøk av olje.

• Vent. Hvis dette er første gang du søker mineralolje, la den suge i fire til seks timer. Hvis du søker mineralolje for en ukentlig eller månedlig vedlikehold, vente 15 til 20 minutter. Når tiden har gått, tørke bort alle overflødig olje. Olje blokken månedlig som trengs, slik som etter en stor reparasjon, en større rengjøring, eller hvis det har nylig blitt pusset. Legg ikke en slakter blokk i oppvaskmaskinen.