Instruksjoner for Bissell PowerSteamer platina 2

June 29

Den Bissell PowerSteamer Platinum II er utformet for dyp-feilfri tepper i stedet for bare utsuging opp skitt og rusk som standard støvsuger. Enheten inneholder en flyt indikator, enkel tilgang belte døren, kraftsystemet pensel, blande tank for renere og vann, pensel lagring og en indikatorlampe. PowerSteamer er solgt i mange anlegget butikker og varehus og på Internett. På grunn av bruk av kjemikalier, varme og vekten av PowerSteamer, bør bare voksne operere enheten.

Instruksjoner

•Gå møbler ut av veien og vakuum teppe overflaten med en standard hushold vakuum hvis mulig å løfte opp overflaten smuss og rusk.

•Lokk med vannbeholderen håndtere frem å skille tanken fra maskinen og fjern lokket. Fyll tanken med varmt vann, ombytte lokket og vende håndtaket frem for å klinke. Angi tanken på PowerSteamer og Skyv håndtaket bakover til klippet tanken på plass.

•Fjern formel tank, plassert under vannbeholderen, fra PowerSteamer. Slå sin lokket mot klokken og løft ut lokket og rør. Fyll tanken med rengjøring formel og skru lokket og røret på plass. Angi formelen tanken tilbake på enheten og trykk forsiktig å sikre.

•Plugg i PowerSteamer og velger ønsket Oppryddingsnivået. "Heavy Traffic" er for rengjøring av tepper som er veldig skitten, "Normal" er for tepper med typisk slitasje og "Vann skyll" for mer ømtålige overflater.

•Vri på strømbryteren og bryteren varmeapparatet og la ett minutt for rengjøringsmiddel å varme opp.

•Trykk rengjøring utløse på håndtaket og hold den nede mens du skyve enheten frem og trekke det tilbake. Slipp avtrekkeren og gjøre mer passere over samme avsnitt uten å trykke på avtrekkeren.

•Opprett overlappende deler som du vaske teppet. Når rengjøring er fullført slå og koble fra PowerSteamer, slik at noen minutter til enheten kule. Fjerne tankene og skyll godt med vann. Sette tankene til side tørke, så erstatte dem i apparatet.