Instruksjoner for å legge til klor i et basseng

March 2

Mens eie er et tegn på luksus og kan gi deg utallige timer med glede, kan det krever store mengder vedlikehold. Rengjøring vannet, legge kjemikalier og filtrering av vannet er bare noen ting som du må gjenta for å holde bassenget rent. En svært viktig stoff i bassenget er klor; det sanitizes vannet og hindrer vekst av alger og bakterier. Legge til klor er et ukentlig krav for å opprettholde et rent svømmebasseng.

Instruksjoner

•Test vannet i bassenget, bruke en spesialisert testing kit, til å bestemme mengden av klor som er i den. Følg produsentens retning for å få en nøyaktig klor lesing.

•Sammenligne testresultater i diagrammet levert av vannet testing kit. Se diagrammet for å finne ut hvor mye du må legge til å optimalisere tilstanden til vannet klor.

•Legg den anbefalte dosen klorgranulat eller tabletter per instruksjonene oppført av produsenten. Plasser klorgranulat eller tabletter i en flytende dispenser eller, hvis tilgjengelig, i en intern klor dispenser.

Tips og advarsler

  • Bruk bare klor utviklet spesielt for svømmebassenger.
  • Du må kanskje teste og Legg til pH eller alkalitet bassenget før du legger klor. Disse kjemikaliene å holde vannet på et nivå som forbedrer klors desinfiserende evne.