Instruksjoner for å lage en Roman skygge

September 12

Romerske nyanser legge en skreddersydd dekorative utseende til vinduene i hjemmet. Romerske nyanser er ikke vanskelig å sy; noen som kan sy en rett kant kan gjøre dem. Valg av stoffer er ubegrenset fra lerretet til brocade. Den gjennomsnittlige personen som syr kan opprette én eller flere romerske nyanser i en ettermiddag.

Måle Windows for romerske nyanser

Måle høyden på windows, og legge til tre inches. Bestemme mengden av stoffet og fôr kreves. Eksempel: et vindu som måler 36-av-72 inches krever 2,25 yards 45-tommers brede stoff og fôr. Bredder av stoff sydd sammen vil romme windows som er bredere enn bredden på stoffet valgt.

Sy romerske skyggen

Sy fôr til Yttermaterialet forlate en 4-tommers åpning øverst for å snu. Slå romerske skyggen og trykk. Sy sammen åpningen lukket. Sy en side med krok og loop tape til fôr siden av skyggen på toppen.

Legge skygge ansiktet ned på en flat overflate. Merk fôr starter nederst på begge sider av skyggen av måler fem inches og deretter en tomme. Brett delene en tomme på fôr side og sy danner en fold.

Merke hvert brett med blyant eller kritt langs bredden av romerske skyggen hver fem eller seks inches, avhengig av bredden på skyggen. Arbeide for jevn avstand av merkene.

Kutte lengden på ledningen høyden og bredden av skyggen pluss 24 tommer. Bruk en stor nål til tråden ledningen fra bunnen til toppen av skyggen på brett merkingen. Knyt en knute i ledningen på bunnen av hver fold hindre ledningen i å trekke gjennom.

Romerske skyggen montering og montering

Skjær en 1 tommers-x 1-tommers bord bredden på romerske skyggen. Skruen små skruen øyne i nederkant av styret linjeavstand samme distanse som ledningene. Stift den andre siden av krok og loop lås på forsiden av styret.

Kjør ledningene gjennom skruen øynene og binde endene sammen. Montere skyggen på montering styret. Installere romerske skyggen i vinduet med skruene i vinduskarmen. Installere en ledningen klamp å vind ledningen rundt når.