Instruksjoner for å installere asfalt Helvetesild på hus tak

December 11

Instruksjoner for å installere asfalt Helvetesild på hus tak

Asfalt Helvetesild er det vanligste materialet som brukes for bolig taktekking. De er tilgjengelig i mange farger å utfylle et hus og personlig smak. Installere asfalt Helvetesild er et prosjekt for et hendig hus som ikke er redd for høyder og er Sikkerhetsbevisste. Legging taktekking Helvetesild er et prosjekt mange huseiere takle vellykket.

Instruksjoner

•Kontroller tilstanden av kryssfiner, se etter rot, fordreier og spratt negler. Fjerne skadede kryssfiner ark og spikeren i nye. Synke alle negler dypt i kryssfiner før du begynner.

•Plasser et metall dryppe kant langs kanten av taket og sikre på plass med galvanisert taktekking negler. Dette beskytter mot råte.

•Rull ut taktekking følte, begynnelsen på den nedre kanten av taket og dekker metall drypp kanten. Spiker taktekking følte i stedet hver 8 til 12 inches. Begynner den andre raden på kanten av taket og overlapping det på den første raden med 6 til 8 inches, spikeren i stedet. Fortsett til taktekking følte dekker eksponert kryssfiner, overlappende hver rad.

•Sett den første singel på den nedre kanten av taket, henger over 2 inches med kategoriene vender mot toppen av taket; hamre en spiker inn i hver kategori å feste det til taket. Fortsett med det andre og etterfølgende helvetesild, overlappende hver på neste med 2 inches og fullføre raden på denne måten. Den første raden, riktig kalt starter kurs av elektrikere.

•Lay en taktekking singel oppå først singel i kurset starter med kategorien vender mot kanten av taket og spikeren i stedet. Plass den andre og etterfølgende Helvetesild overlapper hverandre med 2 inches over toppen av det hele starter kurset.

•BEGIN andre kurset fra kanten, faner peker til toppen tillater singel å henge med 6 inches. En 6-tommers forskyvning kreves for taket å kaste vann riktig. Nail singel på plass og klippe av overheng 6-tommers med saks. Fortsett langs dekker raden.

•Continue til singel hvert kurs alternerende mellom begynnelsen på taket kanten og begynner med en 6-inch overheng fram toppen av taket. Starte samme foreskrevet oppsett på den andre siden av taket fram toppen.

•Skjære kategoriene av en singel med saks og lå singel over toppen med like beløp på hver side av toppen. Spikeren i stedet, kutt tappene fra neste singel, salen over toppen overlappende tidligere singel ved 2 inches og spikeren i stedet. Fortsett til Helvetesild dekker hele toppen.

Tips og advarsler

  • Bruk sikkerhetstiltak ved arbeid på taket sikkerhetssele, sikre stige eller stillas.
  • Det er svært viktig at taktekking Helvetesild ikke akkurat gjøre linje de trenger en 6-tommers forskyvning.