Instruksjoner for å bygge en Smokehouse

October 11

Instruksjoner for å bygge en Smokehouse

I gamle dager var smokehouses en av de eneste måtene å bevare kjøtt. Store kutt av kjøtt var dynket i saltlake, så røykt for å vare gjennom vinteren. En saltlake suge fjerner fuktighet og holder insekter i sjakk, og røyking toughens og tørker kjøtt, som hindrer nedbryting. Smokehouses har i stor grad blitt erstattet i moderne tid av klar tilgjengeligheten av kjøleskap og frysere, men røkt kjøtt har en unik smak som mange mennesker fortsatt nyte. Slik smokehouses er fortsatt i bruk noen steder, og med litt innsats, kan også være bygget for hjemmebruk.

Instruksjoner

•Measure og kutt hver kryssfiner ark til en 3-fots-av-6-fots størrelse. Avsatt kryssfiner og - forutsatt at du ikke bruker pre-cut boards - mål og klipp den 2-av-4s i åtte brett som er 6 fot lang. Slå en av kryssfiner arkene på sin side og legge på slutten av en av styrene på kryssfiners 6-fots side. Feste styret i arket bruker minst tre galvanisert skruene på slutten av hvert bord. Dette skaper en slags trekantet utseende telt figur.

•Lay en annen styret flush ved første på samme måte og skru den på plass på bredden av 6-fots størrelse. Fortsett denne metoden for å knytte endene av alle styrene til kanten av kryssfiner arket.

•Lokk med strukturen til å få bedre tilgang til utsatte endene av styrene og skru kryssfiner å speile den andre ark. Styrene nå knyttet til to kryssfiner sidene, opprette en tre sider boks-lignende struktur. Definere smokehouse loddrett stå 6 fot høy.

•Measure ned om to fot fra øverst på venstre side av strukturen og merke denne plasseringen. Deretter måle opp fra bunnen om to fot og markere denne sted, også.

•Skru bunnplate av hver hengslene i de merkede stedene. Angi ark kryssfiner over åpningen i strukturen og skru åpen hengslene til ark, lage en dør.

•Skjære den gjenværende ark av kryssfiner å passe over toppen av strukturen til å omslutte smokehouse. Åpne døren og installere metall ristene--som brukes til å holde røyke kjøtt - til sidene av veggene med hylle monteringsbrakettene. Man bør være en topp gitter; den andre skal på bunnen. Husk å fordele dem langt nok fra hverandre til å huse forskjellige størrelser av kjøtt som du vil røyke i huset.

•Gå smokehouse til ønsket sted. Et flatt nivå område av verftet er vanligvis best, som åser eller helle kan endre selv fordelingen av røyk. Skyv brann rist i bunnen av smokehouse og legge biter av løvtre over rist. Lys hardvedgulv og la det brenne i noen minutter produksjon røyk før legging kjøtt på ristene.

Tips og advarsler

  • Periodisk sjekk brannen i bunnen av smokehouse og stoke brannen etter behov. Dette sikrer at det er nok av røyk i huset. Også eksperimentere med forskjellige tresorter som valnøtt, aske, lønn eller furu, som kan legge til et snev av ekstra smak til oppskriftene.
  • Unngå kjemisk behandlet trykksatt tre i den din branner. Noen kjemikalier i skogen kan, når oppvarmet, overføre til din kjøtt, som kan føre til mange helsemessige problemer. Se alltid etter naturlig, ubehandlet tre planker for smokehouse bruk.
  • Alltid Vær forsiktig med ild og åpne flammer. Hold din smokehouse langt fra andre strukturer ved utilsiktet blaze, og aldri forlate røyking kjøtt uovervåket over lengre tid.