Instruksjonene for å installere en Pondless foss uten å kjøpe et dyrt utstyr

March 19

Instruksjonene for å installere en Pondless foss uten å kjøpe et dyrt utstyr

I stedet for å kjøpe et dyrt utstyr for å bygge en pondless foss, kan du vurdere å bruke billigere, men fortsatt ganske effektiv materiale på en lokal jernvarehandel. Lagre hundrevis av dollar ved å erstatte materialer spesielt markedsført til dammen eiere med mer dagligdagse elementer.

Materialer som trengs

En pondless foss trenger fortsatt en beholder for vann falle i. En stor Rubbermaid eller plast badekar er et godt valg. Dette må være belagt med en solid netting å holde ut rusk. Betong blokker kan hjelpe hold det og gi støtte til pumpen og dekorative rocks som vil gå på toppen.

Du trenger en nedsenkbar foss pumpe og slanger å bære vann fra beholderen opp til toppen av fossen. Strukturen i seg selv bør være laget av et utvalg av forskjellige størrelser steiner og utvide svart dammen skum. Du trenger også en spade til å grave vann reservoaret hullet.

Konstruere Pondless fossen

Grave et hull i bakken for å passe plast badekaret, med 3-4 inches stikker ut over overflaten av bakken. Plass badekaret i bakken og etterfylle med skitt å gi et solid grunnlag. Plasser store steiner eller sement slagg blokker i beholderen før de når toppen. Forlate en plass der du kan installere nedsenkbare foss pumpen oppreist og uten hindringer. Fest utløp vannslangen til pumpen og sette den inn.

Bygge foss strukturen av pæling steiner i en attraktiv og naturlige ordning og fyller mellomrommene mellom med svart dammen skum. Lå pumpe slangen opp på siden av fossen hvor det senere blir skjult av steiner. Vinkel toppen av slangen vannrett slik det spray vann mot dammen beholder-boksen. Fest flat eller større steiner over svart dammen skummet så vannet kaskader som du ønsker. Pass på at alt vannet gjør det til beholderen senket ned i bakken.

Dekk hele åpningen foss reservoaret med solid netting hindre rusk og små steiner i faller gjennom.

Landskapsarbeid over for et mer realistisk utseende

Omgi foss beholderen med store eller flate steiner for å lage det ser ut som naturlige slutten av et vassdrag. Opprette en myk overgang fra steinene i fossen strukturen til dem på bakken. Hell ren småstein eller små steiner mellom større steiner og netting å skjule det helt. Når vannet sprut ned fossen, kjøres det mellom steinene i beholderen skjult under.

Legge til fuktighet-elskende planter rundt fossen for en vakker finish. Krypende planter som baby tårer og mose kan vokse rett over kanten av fjellet. Bare sørg for å holde skjult overflaten av beholderen gratis fra planter så vannet faller gjennom lett.