Instruksjonen å erstatte en over bakken Pool Liner

April 23

Svømmebasseng liners har kommet av alder og nå idrett den siste teknologiske fremskritt i utseendet. Solid blå liners fra fortiden har blitt erstattet av liners med levende farger og geometriske mønstre. Over bakken svømmebasseng liners passer i to grunnleggende kategorier: beaded eller overlapper. De som passer i en hengende spor er beaded liners. Overlappe liners fold over den øverste veggen av bassenget.

Måle

Måle bassenget vegg høyde og enten diameteren for runde bassenger eller lengden og bredden for ovale bassenger. Bestille riktig størrelse, stil, type og høyde og fargevalget. Når du mottar duken, inspisere kartongen gjennomhulling og skader. Lese etiketten for å være sikker på duken er størrelse, høyde, stil, type og farge valg du bestilte.

Fjerne gamle Liner

Fjerne gamle duken, og nivå sanden under den. Ikke Legg mer sand, fordi høyden på basseng struktur er fortsatt som det var, og erstatning duken må kunne tilpasses akkurat som den gamle gjorde. Dette er spesielt viktig for beaded liners, som er mer høyde-avhengige enn overlapper liners.

Utarbeidelse av nye Liner

Brette den nye liner og lå det åpne på gresset, sjekke for hull eller tårer. Den første reaksjonen av duken er å slappe av og bli mindre stiv når de utsettes for varme. Men forårsaker utsette en vinyl fôr til sollys, uten tilstedeværelse av vann, krymping. Nesten umerkelig for øyet, svinn vil manifestere seg når vannet skyver duken mot alle overflater som bassenget fyller.

Etter en halv time, samle opp duken og plasser det i midten av bassenget. Fordelt duken jevnt og skyves alle rynker på kantene. Plasser perlen av en beaded liner i beaded liner sporet rundt bassenget, eller plasser overskytende av en overlapping liner over bassenget muren rundt omkretsen. Holde duken på plass med klyper plassert hver par feet.

Fjerne rynker

Fyll bassenget med en hageslange så snart de fleste av rynker glatt. Bruk en sopelime for å presse jevnt og helt mot kanten for å fjerne gjenværende rynker. Spray duken med en tåke vannslangen i hagen som fyller bassenget for å hindre krymping. Når et par inches av vann er akkumuleres i bassenget, er det nesten umulig å fjerne rynker, på grunn av vekten av vannet. Bruk en butikk vac knyttet til den ytre delen av tilbake innløp passende for å evakuere luften mellom liner og bassenget veggen, bistå med rynke fjerning.

Vent til bassenget er nesten full før klippe hull skimmer åpning og retur innløp montering. Tidlig kutte kan være uheldig feilberegning krever en ny liner.

Vedlikehold

Penselen din vinyl liner hver uke med en buet vegg børste for å fjerne algene oppblomstringen. Børste bunnen av bassenget samt og deretter vakuum hele pool ukentlig. Overflaten smuss kan samle rundt perimeteren men kommer lett med vinyl fôr renere og en slipende scrub pute designet for å rengjøre vinyl liners.