Installering av trådløs alarmsensorer

November 29

En trådløs alarmsystem kan gi sikkerhet døren eller vinduet du velger med den ekstra fillip unngå måtte streng noen ledninger til systemets Kontrollpanel. En trådløs alarm kit kan kjøpes fra et hjem sikkerhet forsyning butikken eller noen elektronikk butikker. Utstyrets komponenter vil opprette et trådløst nettverk så du ikke trenger å ha installert. Installere trådløs alarmsensorer i alarm Kit er en enkel prosedyre som er gjort i en lignende måte, med små forskjeller, både dører og Vinduer. Noen verktøy som er felles for de fleste husholdninger vil være nødvendig.

Instruksjoner

•Velg Vinduer og dører som beskyttes av trådløs alarmsensorer. Kjøpe ekstra trådløs alarmsensorer for å supplere de som kom i trådløs alarm kit.

•Løft et vindu som er å være beskyttet halvveis åpen. Plasser en sensing plate mot bunnen av vinduet og skru den med tre skruene med en stjernetrekker.

•Plasser en trådløs alarm sensor mottaker plate i vinduskarmen. Lukk vinduet slik at du kan stille opp to platene. Øke vinduet. Skru trådløs alarm sensor mottaker platen på vindusposten med tre skruer med Phillips-skrutrekker. Lukk vinduet.

•Start trådløse senderen knyttet til trådløs alarm sensor mottaker plate rundt slik at baksiden vender mot deg. Ta ut skruen på baksiden med Phillips gullsmeden og skrutrekker. Trekk kupé batteridekselet på baksiden og sette inn et sett med nye batterier i batterikammeret. Lukk dekslet og koble skruen.

•Plasser trådløse senderen ved siden av vinduet ta vare ikke for å bryte ledninger som kobler senderen til platen. Skru senderen på veggen med tre skruer med Phillips-skrutrekker.

•Åpne en dør som er beskyttes halvveis. Sette en sensing plate mot nederkant av døren. Skru sensing platen til døren med tre skruer med Phillips-skrutrekker.

•Lukk døren. Tegne en linje mot kanten på dørkarmen motsatt der sensor plate festet til dørens kanten er. Bruk fett blyant til å tegne linjen.

•Åpne døren helt. Stille opp en trådløs alarmsensoren mottar plate på innsiden av dørkarmen slik at det er selv med linjen som ble trukket. Skru trådløse alarmsensoren mottar plate i dørkarmen med tre skruene med en stjernetrekker. Tørk blyant merke av dørkarmen med en vann-fuktet tørkepapir.

•Plasser batteriene i trådløse senderen knyttet til sensoren mottar plate på samme måte som ble gjort tidligere. Sett sender på veggen mot siden på dørkarmen. Skru senderen til veggen med tre skruer med Phillips-skrutrekker.

•Gjenta prosedyren for å legge sensing og trådløs alarm sensor mottaker plater til alle vinduer og dører som skal beskyttes. Trykk på "Sync"-knappen på hver av de trådløse senderne og trådløse kontrollpanelet som er koblet til trådløs alarmsystem å koble alle trådløst.