Installere vanntett utendørs belysning

December 18

Utendørs belysning gir sikkerhet, sikkerhet og stil til din bolig. Du vil være sikker på at alle lysforhold du installerer er bygget for å tåle elementer, spesielt hvis forholdene er fuktig eller hardt. Vanntett utendørs belysning kan være akkurat hva som er nødvendig for disse betingelsene.

Instruksjoner

•Decide der du vil plassere ditt lysarmatur. Dette er det grunnleggende elementet som er involvert i å gjøre arbeidet. Å vite hvor light(s) vil være har en direkte effekt på materialer trenger, arbeidet som må gjøres, pluss kostnadene og tiden vil du være budsjettering for jobben. Hver jobb vil være forskjellig, men i forbindelse med eksempel, vil vi tenkelig at vi skal installere en vanntett light fixture på en utendørs terrasse på baksiden av huset.

•Decide hvor du vil tappe inn kraften. I vårt tilfelle vil vi trykker til en eksisterende strømuttak, i nærheten av døren fører til dekk. Dette vil gi oss en strømforsyning nær der vi trenger lys og la oss installere en bryter for å slå på lyset av og på på et sted som er praktisk. Med strøm av, fjerne frontplaten til strømuttaket og skru den. I veggen over uttaket, skjære hull store nok til å installere en vegg-bryter. Bak denne åpningen bor et hull på utsiden. Kjør ledningen ut av hullet lang nok å nå hvor lys, og koble denne til bryteren veggen. Nå slippe wire til eksisterende stikkontakten, og koble den mellom bryteren veggen og uttaket. Se diag for en illustrasjon.

•Installer kanal å bære ledningene til lys plasseringen. Start med en tilkobling til huset på punktet der det nye ledningsnett kommer ut fra bryteren. Kjør ledninger kanal derfra til hvor du skal installere lyset. Sørg for at av kanal med hus er vanntett. Sel noen hull med en silicon tetningsmasse å sikre det forblir stramt.

•Installer lyset på plasseringen du har valgt. Installasjonsinstruksjoner varierer, avhengig av lys utvalgte, men de grunnleggende prinsippene er vanligvis noe som dette: installere lyset bunnplate, sikre at ledningene mates gjennom åpningen av base. Fest den trygt ved å bruke skruer eller spiker, avhengig av overflaten du bruker den. Når platen er sikret, koble ledningene til lys, husk at du har solid tilkoblinger. Så til slutt er installasjonen av lyset fullført i henhold til de spesifikke instruksjonene. De fleste vanntett lys har en sikker og vanntett pakning som må tettes når lyset er installert.

•Vri makt tilbake på og sjekk for forsvarlig drift. I de første ukene etter installere lyset og ledningsnett, Kontroller alle tilkoblinger og vedlegg poeng at er de fortsatt tett.

Tips og advarsler

  • Arbeid aldri på en live krets - alltid slå av strømmen første.