Installere laminat Over laminat Countertop

May 3

Laminat tellere tilbyr brukeren en slitesterk overflate som kan vare i mange år hvis du tar vare på den. Vanligvis er stilen eller fargen ut bærer velkommen før materialet ikke. Hvis du vil gjøre om din gamle tellere, er det mulig å legge nye laminat over gamle uten rive tellerne ut. Dette vil spare deg mye tid og utgifter.

Instruksjoner

•Rengjør telleren med kjøkken renere å fjerne fett.

•Sand disk lett med et middels korn papir grove opp overflaten. Dette vil hjelpe limet følge.

•Measure dimensjoner på telleren og kutt nye laminat ark til å passe. Installer kanten først. Bruke laminat på disken slik at den passer over toppen av kanten strimler til å opprette et hjørne. Hvis kanten er avrundet, dette er ikke nødvendig, og du vil bruke arket som ett stykke, edge og alle.

•Skjære laminat kanten til dimensjoner målt, bruker en sirkelsag med karbid tips blad. Spre laminat lim langs kanten med et hakk sparkel og plassere kanten på. Glatt det ved å gni en rett kant over toppen og tørk vekk overflødig lim.. Bruke tape for å holde det til toppen av disken til setter. La dem tørke for en dag.

•Measure og kutt den øverste delen av disken. Hvis det er en avrundet kant teller, ta i betraktning den ekstra lengden for edge.

•Spread laminat lim med en hakk sparkel og plasser laminat ned. Glatt det flate med rette kant. For avrundet counter ender, trykk den ned over kanten og bruker klemmer for å holde den flush til overflaten. Siden det er ekstra spenning på laminat når du må kurve del av det over en kant, er det lurt å plassere noe flat og tunge på disken slik at den øverste delen ikke smetter ut av sted før limet definerer. For eksempel mange bøker plassert ende til eller bord.

•Caulk kantene der det nye laminat møter på kantene. Bruke en farget silikon caulk, siden dette er vanntett. Klem tube caulk som du følger sømmen, flate den ut med fingeren.