Installere isolasjon i garasjen

February 16

Hvorvidt garasjen er knyttet til hjemmet ditt, gir isolerende det mange fordeler. I mange hjem garasjen fungerer som ekstra lagringsplass, en workshop og noen ganger også ekstra boareal. Installere isolasjon holder den varm om vinteren og kjøligere om sommeren og gjør det mer funksjonelt.

Typer isolasjon

Isolasjon kommer i fire hovedtyper: batts, stive, reflekterende og løs fylle. Det finnes også ulike former for isolasjon, som glassfiber, rock ull og skum. Den vanligste typen som brukes i garasjer er glassfiber batts som vanligvis kommer i ruller. Løs fylle isolasjon er blåst eller sprayet i og brukes mer for å ettermontere isolasjon bak en ferdig vegg eller som ekstra isolering på et loft.

R-verdi

Måling av motstanden av isolasjon til varme flyt er kjent som r-verdien; Jo høyere r-verdi, desto bedre motstand. I en garasje gjelder r-verdien bevegelsen av varme både inn og ut av garasjen. Når du velger isolasjon for garasjen, sjekk merking; vanligvis leveres en tabell med foreslåtte R-verdier for forskjellige områder og klima. En vurdering av R-11 eller R-19 er ganske standard garasje veggene, men den avhenger av rammeverket brukt i konstruksjonen.

Installere isolasjon

Glassfiber isolasjon er festet til en papir backing som har en kanter å tillate installasjon. Mål og kutt ruller i gjennomførbar 12 fots lengder. Plassere isolasjon, med papir-vendt mot åpne garasje området, mellom bjelkene og pigger. Bruker en halv tomme stifter, stift gjennom brettet flaps på kantene på papiret i bjelkene eller pigger. Fortsett på denne måten til hele garasjen er gjort. Begynne med veggene og arbeid til taket. Avhengig av døren som du har, kan du sjekke inn døren isolasjon kits.

Sikkerhet

Arbeide med isolasjon krever sikkerhetstiltak. Glassfiber isolasjon inneholder minutt stykker av knust glass som kan redusere du og komme under huden din. Alltid bruk hansker når du håndterer isolasjon. Puste i disse partiklene er også en helsefare, så bruk en støvmaske hele tiden. Bruk beskyttende øye briller som glassfiber partikler overføres enkelt fra hansker øynene.