Installere garasje døren sensorer

February 20

Installere garasje døren sensorer

Lovpålagt

Det finnes to typer garasjen dør openers, kjeden stasjonen åpen og direkte åpneren. Enten åpne de fleste garasjedører i USA. Ved lov, garasje døråpnere må ha en sikkerhetsanordning installert for å slå av motoren, bør noe angir banen til avsluttende dør en barn eller kjæledyr. For at sikkerhetsanordning arbeide, bruker den en sensor for å oppdage påtrengende objektet. Garasjen dør openers utstyrt med sikkerhetsanordning, og de er installert i henhold til produsentens instruksjoner.

Installasjon

Etter installere døråpner garasje, er sensorer montert på hver side av døren, nær gulvnivå. De vanligvis koble til et støpsel i parentesene som kjører langs hver side av døren. Sensorer er plassert slik at de står overfor hverandre. En lysstråle reiser mellom to sensorer, og når et objekt forstyrrer lysstråle, et signal vanligvis alarmen. Hvis døren er i bevegelse, vil det enten stoppe eller åpne.

Testing

Sensorene kan testes ved å dekke en sensor linse med en hånd, mens lukke døren med automatisk garasje døren åpen. Dette vil bryte strålen av lys, og bør føre til døren til lukking og omvendt. Noen ganger er det nødvendig å manuelt justere plasseringen av sensorene slik at lysstrålen beveger seg fra en sensor til den andre. Sensoren linsene nød til å oppbevares feilfri og hvis de ikke virker, wire forbindelser skal kontrolleres.

Sikkerhet funksjoner

Etter installere garasje døren åpen og døren sensorer, er det viktig å teste regelmessig døren for å kontrollere at alle dens sikkerhetsfunksjoner arbeider riktig. Dette Plasser et brett som er omtrent en tomme tykk i midten av døren. Bruk døråpner garasje for å lukke døren. Når kanten av døren treffer styret, det bør belastningen litt, og det bør åpne.

Justere

Hvis garasjeporten er auto-reversere for fort eller ikke raskt nok, må nær-force sensitivitet justeres. Strømmen må kobles gjør, og Lukk-force skruen må justeres. Plasseringen av dette avhenger av spesifikke merke døråpner garasje.