Installere et toalett på et betonggulv

November 10

Forbereder betong gulvet

Det første som må gjøres når installere et toalett på betong er å sørge for at stedet du vil installere toalettet har nødvendig rørene. Det må være en 3-tommers diameter avløpsrøret stiger opp fra betongen, samt en vannforsyning rør kommer fra et tilstøtende vegg. Siden disse tingene ikke kan installeres når betongplaten er strømmet, må de allerede være der. Ofte vil betongen være mounded opp rundt avløpsrøret, som i bakken av en vulkan. Avløpsrøret kan ikke brukes som dette. En konkret jeksel, som ligner en fleks, unntatt spesialiserte kutte hjulet, må brukes til å skjære gjennom overflødig betongen og buff det glatt med omgivelsene.

Installere toalettet

Med avløpsrøret klar installeres gulvet flensen. Dette er egentlig en holdbar plastikk ring som passer over avløpsrøret å skape et sted hvor toalettet får solid kjøp. Passe flensen over røret til legges den flat til betong gulvet. Bruk en blyant eller fett merke borehull rundt omkretsen. Det kreves en mur drill å bore hull som betong skruene plasseres. Når flensen er skrudd ned stramt, skal lederne for låsing bolter monteres inn i sporene på flensen. Boltene vil holde rett opp og plasseres på toalettet over dem så de stikker ut fra sidene av toalettets base. Bolter er sikret av nøtter, som dekorative bokstaver er epoxied så metallet av bolter er ikke synlige. Toalettet selv er installert og alt som er igjen er å koble vannforsyning.

Koble vannforsyningen

På undersiden av på toalettet tank bør være en liten slange som strekker seg utover. Tidlige toalett modeller bruker slanger av fleksible stålnett, men mest moderne seg er laget av plast. At slangen må være koblet til vannforsyning rør i den tilstøtende veggen, unntatt røret er bare en åpen kobber eller messing. Man må installere en utkobling ventil, som finnes på noen rørlegger forsyning butikken. En dremel verktøy eller baufil bør brukes til å kutte av overflødig lengden av varme. Røret skal være belagt med rørleggers pipe sammensatte og stengeventilen bør være gled over det før det kan skyves lenger. Som dette punktet stengeventilen bør være crimped på plass og koble slangen fra toalettet skrus inn porten på toppen av ventilen. Toalettet er klar til å brukes.