Installere et innlegg i et hull

June 22

Installere et innlegg i et hull

Før du kan sette opp et gjerde rundt eiendommen din, må du installere gjerdestolper. Din gravde hull skal være 1/3 dypt som den totale lengden på gjerdestolpen å sikre et godt grunnlag for innlegg. Riktig installert et innlegg i et hull kan gjerdet å bli stående i mange år med lite vedlikehold. Når innkjøp betong, sand og grus på en hjemme forbedring sentrum, spør en selger for å finne ut nøyaktig hvor mye du trenger etter antall og lengde på innlegg du installerer.

Instruksjoner

•Measure 6 inches fra slutten av en maling pinne med et målebånd. Mark målingen på pinne med en svart markør, så stå pinne i midten av hullet innlegget.

•Fyll grus i hullet opp til 6-tommers merket på maling pinne. Grus hindrer at bunnen av gjerdestolpen sitter i vannet under en regntiden. Trekk maling pinnen ut av hullet.

•Mix betong i en trillebår i henhold til instruksjonene på pakken. Mix består vanligvis av 1 del betong, 2 deler sand og 3 deler grus. Bland ingrediensene sammen legger nok vann til å gjøre blandingen tykk, men ikke for tykk. Bland med en hakke.

•Plasser gjerdet innlegget i midten av hullet og nivå innlegget med en 4-fots. Har en hjelper hold innlegget stødig mens du spikeren to tre bukseseler fra innlegg i bakken til hold innlegget jevn til den konkrete kurer.

•Nail hver ende av to 2-av-4s til innlegget med 10d spiker og hammer. Vinkle andre endene av styret i bakken for å sikre gjerdestolpen. Se innlegget igjen med nivået slik det er.

•Shovel betongen blandes inn i hullet rundt gjerdestolpen. Stikke betongen som du fylle hullet med spade hodet å fjerne eventuelle luftlommer fra betongen. Fortsette å fylle hullet med betong til betongen er selv med omkringliggende bakken linjen.

•Continue installere resten av gjerdet innlegg på denne måten. At betongen til å kurere 24 til 48 timer før du fjerner støtte styrene.