Installere en utendørs flomlys

October 3

Hvorfor utendørs Flood lyser

Det er mange grunner Hvorfor folk installere utendørs flom lys rundt sine hjem. Den vanligste er sikkerhet. Det er mindre sannsynlig at noen går inn i et godt opplyst område å bryte inn i et hjem med flom lys. Andre årsaker kan se veien til inngangsdøren når du kommer hjem om natten og å bo utenfor bruke tunet, dekk og uteplass godt forbi solnedgang. Barn elsker en godt opplyst oppkjørselen med en basketball hoop knyttet til garasjen og det er ikke så vanskelig å gi det til dem.

Før du installerer

Installere ledningsnett og elektriske inventar kan være farlig. Bare gjøre dette hvis du vet hva du gjør, ellers kaller en elektriker. Hvis du ikke skal bruke lav spenning belysning kan du må ha tillatelse i din kommune. Sjekk med bygningen kode office før du begynner, som det kan kreve en bestemt måte av installasjonen skjedde inspeksjon. Slå alltid strøm på boksen breaker før du arbeider på noen installasjon. Bruk spenning tester for å sikre at du deaktivert riktig breaker. Til slutt, bestemme hvilken type lys du vil installere. Motion sensor lysene er mye mer praktisk enn trekke opp brytere som du må huske å aktivere før du reiser hjem. Det er ikke noe du tenker på når du forlater huset i dagslys og tilbake om natten. Hvis du ikke liker bevegelsessensor belysning deretter tenke på å sette lys på en tidtaker.

Installasjon

Vanligste stedene for utendørs flom belysning er under takskjegget i hjemmet eller på hjørnene av hjemmet eller garasje. Husk å slå av strømmen før du begynner. Hull må boret eave, til loftet området i hjemmet eller på innsiden av garasjen. De riktige ledningen er deretter matet gjennom fra hvor lyset blir installert på en eksisterende junction og koblet. Vanligste ledningen som brukes i denne installasjonen er en 14 2 g ledning, men igjen, sjekk med deres koden å være sikker på at den ikke krever noe annet. Du kan koble en bryter eller timer til denne koblingsboks, også. Nå kan wire utenfor kuttes til lengde for å arbeide med. Utendørs koblingsboksen kan deretter være utstyrt med en kabel klemme og installert kabelen. Boksen installeres deretter der du vil belysning. Brytes bakken ledningen rundt skruen i boksen og forberede lyspære innehavere. En tråd tetningsmasse bør brukes før du setter dem inn i boksen slik at vann kan komme senere. Det bør også være en skum pakning som går ut på frontplaten av pære holderen. Koble de hvite ledningene og sikre med en ledning mutter. Denne prosessen gjentas for svarte ledninger. Neste er base platen festet til boksen. Pærer installeres deretter og vinkelen på lyset justeres. Kontroller at du vinkel lysene nedover og ikke på gaten eller i naboens hus. Du ønsker ikke den rett i øynene som du går opp innkjørsel eller gangvei heller. Du kan justere dem igjen i løpet av kvelden å sørge for at de er belysningen hva du mente å.