Installere en tre personvernet gjerde

June 27

Personvern gjerde er stor for å holde naboene ute i hagen din og holde hunder i hagen din uten å koble dem. Installere en tre personvernet gjerde tar bare noen få verktøy og kan gjøres av én person, men hvis du vil at jobben skal gå raskere, hjelper det for å ha en annen person. Du trenger (annet enn riktig antall paneler til gjerde inne gårdsplass) et sett med innlegg hull graveredskap, en spade, hammer og spiker. Hvis du bor i et høy vind eller har en større hund som kan hoppe på gjerdet, vil kjøpe sement slik sement innlegg i bakken. Sementere innleggene er ikke obligatorisk, men gjerdet vil være enklere å velte uten dem.

Mest tre personvern gjerde paneler er 8 fot lang og 6 fot høy. Innleggene må være minst 8 fot i høyden. Grave det første innlegg hullet ved siden av huset. Gjør innlegg hull 2 fot dypt. Mål ut 7 fot 8 inches fra midten av det første innlegg hullet langs gjerdet. Grave det andre innlegg hullet på det tidspunktet. Fortsett måling og grave etter hull til hele gjerdet har nok innlegg hull. Det siste innlegg hullet er kortere enn 7 fot 8 inches, avhengig av størrelsen på gården. Graver innlegget hullet i hjørnet krysset gården, hvor neste side av gjerdet vil starte, og deretter begynne å måle og grave på den neste siden.

Når alle innlegg hullene er gravd, midtstille en 4 - 4-tommers post det første hullet. Bland sement i henhold til instruksjonene på pakken. Du kan blande sement i en trillebår. Midtstille et innlegg i den første posthole. Har en venn holder stillingen oppreist. Hvis du ikke har en venn, støtte innlegget opp med en annen post. Fylle hullet med tre kvart full med sement. Hvis innlegget ikke vil stå rett, prop det i posisjon med en annen post. Fortsette å installere innlegg til alle innlegg hullene er fylt. La sement herdes natten.

Fyll ut resten av innlegget hullene med jord. Pack jord rundt innlegget. Hvis du ønsker å torv, sette torv rundt innlegg hull før du legger resten av gjerdet.

Stå et gjerde panel mot gjerdestolpen. Kontroller at gjerdet panelet dekker bare 2 inches av det andre innlegget. Spiker gjerder til innlegget med 3-tommers negler. Kontroller du spikeren gjennom 2-med 4-tommers styrene holder netting sammen. Hvis du spikeren gjennom gjerdet pickets, vil de ikke være sterk nok til å holde gjerdet på gjerdet innlegg. Hver gjerdet panel skal overlappe hvert innlegg av 2 inches. Fortsette å installere gjerde panelene på hele gjerdet.

Ønsker du en gate, sørg for å måle porten og justere gjerdestolper ved porten for bredden på porten. Hvis porten ikke ble levert med hengsler, må legge hengsler til crossboards på den siste gjerdet og gate stykket. Bruke store skruer for å holde hengslene på porten og delen gjerdet.