Installere en kompresjonskoblingen på en vaskemaskin avløp

January 2

Installere en kompresjonskoblingen på en vaskemaskin avløp

En kompresjonskoblingen er en utmerket metode for å reparere skadet drenering rør på vaskemaskin. Etter å kutte ut den skadede delen fra dreneringsrør er det viktig å passe en vanntett forbindelse mellom eksisterende røret og den nye rør som skal erstatte den skadede delen. Dette gjøres best ved skru de to halvdelene av en komprimering felles på endene av rørene, knullet av rørene sammen med et par med skiftenøkler for å opprettholde et godt grep. Resultatet er en vanntett forsegling mellom den gamle og nye piping, så din maskin kan tømme vann uten lekker.

Instruksjoner

•Locate den skadede delen på dreneringsrør vaskemaskin. Skjære gjennom røret 2 inches fra hver ende av skaden, med en baufil. Rett opp endene av rørene bruke baufil kuttet ting.

•Skjære et stykke rør så lenge gapet i dreneringsrør, bruke baufil kuttet ting. Rengjør endene av denne datakanalen og kutt endene av dreneringsrør med stålull, å fjerne alle skitt og rusk, så dette vil forstyrre oppretter en solid felles.

•Sitt ferrule, en sirkulær klemme som inngår i komprimeringen montering, på den ene enden av avløp røret. Skyv ferrule på enden av røret slik det passer godt. Sitte røret passer på den ene enden av den nye rør-delen. Trykk montering på røret til det er tettsittende. Line opp slutten av ferrule med slutten av rør montering. Trykk i røret passer inn i ferrule.

•Skru rør montering i ferrule for hånd for å etablere en innledende tilkobling. Plass en skiftenøkkel på skru mutteren på både ferrule og rør montering. Slå en skiftenøkkel med mens du holder andre skiftenøkkel fortsatt. Dette strammer komprimering montering og etablerer en vanntett forsegling. Gjenta denne prosessen til en andre komprimering felles på den andre enden av delen for avløp rør og legge rør.

Tips og advarsler

  • For å unngå behovet for ytterligere reparasjoner, alltid støtte din rør med rørbeslag. Dette hindrer sag er utilsiktet bøying rørene når apparater flyttes, og generelt holder rør sikkert holdt mot veggen.
  • Ikke trekk komprimering montering over. Dette forvrenge rørene og bryte selen, tillater vannet å lekke ut. Du bør bare aktivere skiftenøkkel gjennom en fullstendig revolusjon etter at tilkoblingen er hånd strammet for å danne et vanntett segl.