Installere en Clawfoot badekar

October 2

Installere en Clawfoot badekar

Forberedelse

For å installere en clawfoot badekar på badet, må fire ingredienser: clawfoot badekar, et badekar avløp, en supply linjen til matevann til clawfoot badekar kranen og et badekar kranen eller alternativt en dusj kabinett satt spesielt designet for frittstående badekar.Før bringe badekaret på badet, bruk en gips så, sirkelsag eller andre kutte enheten for å klippe hull i drywall gulvet og taket. Presse PVC slangen opp gjennom hullet nær gulvet i høyere åpningen og bruke PVC lim og primer, legge rør coupler som vil tillate badekar rørene knytte til rørene i veggen.For å få et sted å sette inn til rør for clawfoot badekar kranen, skjære hull i gips på riktig nivå.Kontroller at vannledning er slått av; deretter rengjøre området badekaret plasseres i av alt avfall. Sette clawfoot badekar i stedet.

Installasjon

Når badekaret er på plass, er neste trinn å knytte den badekar tappekran og avløp til eksisterende avløp eller sørge for at alt er satt for når størstedelen av avløp installeres senere.Hvis du installerer badekaret i Bad hvor avløp er på plass, kan du koble badekar kranen til varmt og kaldt vann rør fra innenfor bad med pipe deler og albuene.Passer badekaret i avløpet pakning og badekaret i avfall linje på plass med bruk av rørlegger er kitt og bruke en fastnøkkel til å skru ned pakningen. Kontroller at sil hetten er skrudd på plass.

Siste trinnene

Til slutt, sørg for badekaret vil tappe riktig. Drainpipe må knyttes til bunnen avløpet og overflyt hullet, og overløp må låses på plass med en retainer. Kontroller at badekar drain legges i sluk, og at avløpet har et tidligere installert P-trap.Før vannet tilbake på og sjekke Badekar avløp lekkasjer, gjøre visse du kontrollere at avløpets komprimering fittings er stramt.