Installere elektriske brytere

August 25

Slå av strøm til eksisterende bryteren

Arbeide med elektrisitet kan være en farlig – eller selv dødelig - forsøke, så pass elektrisitet ikke er flyter før du prøver å erstatte en elektrisk bryter. Hvis huset har en breaker box, finne breaker som tilsvarer rommet der bryteren vil bli erstattet. Hvis boksen breaker ikke er merket, slå av breakers én om gangen til riktig rommet er isolert. Som et alternativ, må du bare slukke alle breakers slik uten strøm flyter til alle rom i hjemmet. Hvis hjemmet er eldre eller ellers bruker en sikringsboks i stedet for en breaker-boksen, kan du stoppe strømmen av elektrisitet ved å enten fjerne riktig sikringen, eller hvis så utstyrt, slå av master strømbryteren.

Fjerne gamle bryteren

Når elektrisitet er deaktivert til de berørte bytte, Fjern bytte plate (også kjent som veggen dekselet) ved å fjerne de to skruene som holder den inn i veggen. Med bryteren-plate av bør gamle bryteren bare trekke rett ut av veggen. Noen motstand er normalt, som tungt gauge ledningene er ganske stiv og ikke bøye lett; Hvis bryteren ikke føler seg løs i kabinettet, fjerne gjenværende skruer som kan holde det på plass. Etter bytte fra veggen, koble koblet ledningene (normale brytere vil ha to ledninger mens treveis brytere kobles til tre ledninger) ved å fjerne wire caps eller elektriske tape. Noen eldre svitsjer kan sikre huset ledninger til bryteren selv benytter skruer; Hvis ledningen er skrudd til bryteren, bare løsne skruene og trekke bytte bort. Hvis huset ledninger ikke er fargekodet, ta forsiktig notat som ledningen er koblet til hvilken farge på bryteren.

Koble den nye svitsjen

Koble den nye svitsjen til huset ledninger ved å matche opp farget ledningene på bryteren til tilsvarende farget vegg ledningen (Hvis huset ledninger ikke er fargekodet, husk å matche opp ledningene i avsnitt to ovenfor). Sikre delene av wire ved vridning ledningene sammen og vri dem i en plast wire cap. Hvis ingen wire cap er tilgjengelig, kan en sikker tilkobling også gjøres ved å vri matchet ledningene sammen og binde dem sammen med elektriske tape.

Sikre og sette på plass bryteren

Kontroller ledningene er trygt bundet ingen løse ledninger er utsatt, og skyv den nye svitsjen tilbake inn i rommet der gamle bytte tidligere bodde. Hvis bryteren gamle var sikret med skruer, sett inn og stram skruene på samme sted på den nye svitsjen. Erstatte bryteren plate cover, og sett inn og stram de to skruene som holder den på plass.

Slå på lyset

Med den nye svitsjen trygt på plass, gjenopprette strøm ved å slå på breakers eller erstatte sikringene identifisert i avsnitt 1 ovenfor. Tilbake til bryteren erstattet og kontrollere at den fungerer ved å slå den på og observere om den tilkoblede lys eller enheter får strøm. Hvis bryteren ikke synes å arbeide, eller hvis en brennende eller varm lukt, umiddelbart slå av strøm (med trinnene i del 1 over) og gjenta deler 2 til 4.