Installere bobil lister

July 14

Installere bobil lister er en del av winterization, og må gjøres for å holde kulde utkast og kjølig vind kommer gjennom gulvet i ditt hjem. Bobil lister også bidrar til å holde høy vind forsøker å løfte din mobile hjem; Derfor er det praktiske og funksjonelle installere den før vinteren setter inn. Jobben kan fullføres i en ettermiddag og gjøres best når temperaturen er over seksti grader F. metall blir enda stivere arbeide med i kalde temperaturer, og vinyl bobil lister festes mens du prøver å klippe det til lengde. Arbeider i varmt vær er lettere på arbeideren, som grøften kan være gravd raskt.

Instruksjoner

•Spread et lag av sinder under hele mobile hjemmet stoppe gnagere fra å gjøre reir og inn i ditt hjem av nagende gjennom gulvet. Red Hat gå på sinder så sikre deg jevnt dem under din bobil.

•Dig en grunne grøfter rundt kanten av mobile hjem med en liten spade å tilbake fylle med skitt når lister er på plass. Grøften bør ca 2 inches dyp og 2 inches bredt.

•Skjære lengder av metall eller vinyl lister med skarpe tinn snips og passe kuttet lengder i sporet nederst på bobil fasader og skyv inn i grøften du gravd. Tilbake-Fyll hver lengde som du passer det i begge sider av den lister. Tamp ned. Alle lengder bør koble sammen å danne et segl. Hvis du anser det nødvendig; kjøre en perle av latex utvendig fuger ned hver Kabellist panelets lengde for ekstra beskyttelse mot vinden.

•Measure og klippet ut et bjelkelaget hull for ventilasjon i en lengde og passe bjelkelaget i wire netting (bør være forhåndsinstallert med bjelkelaget) er på plass på innsiden av bjelkelaget å hindre insekter eller veps infestations. Kjøre en perle av tetningslister rundt innsiden av bjelkelaget rammen tett og værbestandig tilpasning.

•Prevent gravende skapninger får tilgang til din gjennomgangen plass; Sett dekorative klosser rundt Kabellist paneler til å avskrekke oppføring.

Tips og advarsler

  • Installere lister på en vindstille dag å hindre at ulykker skjer med skjørt kutt.
  • Bruk vernebriller når du arbeider rundt metall eller vinyl.