Installere Behandla for en slakter blokk

May 18

Installere Behandla for en slakter blokk

Rå tre flater som butcher blokker og noen typer benkeplater må være forseglet og oljet for at unngå splitting og sprengning. Behandla er en tre tetting og ferdig produkt som selges av svenske forhandleren IKEA. Det består vanligvis av tung og linfrø oljer. Denne gjennomtrengende oljer kan brukes til å behandle butcher blokker og andre uferdige tre flater. Riktig bruk av Behandla ikke bare beskytter tre, men gir en fin tone og glans.

Instruksjoner

•Rengjør slakter blokk overflaten og la helt tørr. Bruk sandpapir til å jevne ut alle ujevnheter.

•Plugg i hårføner og begynne å forsiktig oppvarming overflaten av slakter blokk. Slå av og plasser håret dryer til side. Bruk et lett belegg av Behandla med en pensel. Idet overflaten er dekket, gni overflaten med en ren, tørr, lofri håndkle eller klut selv distribuere Behandla. Tillat ikke mer enn 15 minutter mellom maling overflaten og gni med en klut.

•Vri på hårføner og igjen varme overflaten. Gni overflaten med en ny, feilfri, tørr tørkepapir for å fjerne alle overflødig Behandla.

•Tillat overflaten tørke i minst 2-4 timer før du legger til et annet lag ved å gjenta trinnene. Tillate slakter blokk helt Cure i 24 timer før du bruker.