Installasjonsinstruksjoner for en takvifte med lys

August 2

Installasjonsinstruksjoner for en takvifte med lys

Takvifter er noen ganger bare fans, men mest moderne takvifte pakkene inneholder også lys. Dette er fordi de fleste standard installasjonsmetoden å henge viften i stedet for en eksisterende taket lys fixture, noe som betyr at du vil være kort en lett hvis det ikke er inkludert i viften. I de fleste systemer, er lyset og viften lei av de samme kablene og koblet til den samme vegg-bryteren. To trekke ledninger og kontrollere de to delene separat på selve enheten.

Instruksjoner

Slå av den eksisterende lys innslag på bryteren veggen, da kutte strøm på sikringsskapet. Teste lampen på bryteren å kontrollere kraften er død.

•Fjern gamle kampen, å åpne den med ladder og ta ut festeskruene som holder det til elektriske boksen i taket. Dra fra hverandre forbindelsen med ledningene fra kampen til taket, forlater ledningen ender hengende fra taket-boksen. Vanligvis vil det være en svart wire, en hvit ledning og en bart kobbertråd for jording krets.

•Kople monteringsbraketten som fulgte med din fan til boksen taket med skruene. Skruene går gjennom hullene i braketten som med hull i boksen elektrisk. Trekke ledninger ned gjennom midten av braketten.

•Assemble viften på gulvet i henhold til sine instruksjoner. Ikke monter blader ennå. Du bør ha en svart og en hvit ledning kommer ut på toppen av enheten (delen som mounts til taket).

•Carry fan enheten opp til boksen elektriske og koble ledningene fra viften til ledningene fra boksen. Koble svart til svart-hvitt til hvitt, bruker wire caps for å vri nakne ledningen ender sammen. Pakk hver tilkobling i elektriske tape. Koble kobber bakken ledningen fra taket rundt grønne jording skruen i viften og stram skruen.

•Still fan enheten opp til braketten som du montert tidligere, og sikre enheten på plass til braketten, bruker skruene som fulgte med pakken.

•Sett en lyspære i socket, slå på strømmen på sikringsskapet, og test lyset og motoren. Det vil være to pull-ledninger, én for lys og én for fan, med begge blir kontrollert av bryteren veggen. Når du er sikker på at enheten fungerer som den skal, slå av strømmen tilbake og monter blader.