Installasjonsinstruksjoner for en stålrør

June 29

Installasjonsinstruksjoner for en stålrør

Stålrør brukes vanligvis i hjemmet for gassrør eller brystvortene festet til viker eller uttak av vann varmeovner. I begge tilfeller er rør endene gjenger og produsert i pre-cut lengder. Stykker av stålrør er koblet sammen med stål koblinger og tråder sammensatte. Hvis du kobler en gassledning, starter rør installasjonen på forsyning slutten, med hver nye røret lengde lagt til den foregående til rør linjen når kampen det vil tjene.

Instruksjoner

•Rengjør slutten av det første stykket rør med en ledning penselen, og bruke threading sammensatte hele tråden.

•Skru et koblingen på slutten av røret for hånd. Stram koplingen på plass med en pipe skiftenøkkel.

•Rengjør og bruke threading sammensatte til neste stykke rør. Tråd det for hånd i den andre enden av koblingen. Plasser pipe skiftenøkkel rundt røret nær koblingen, og stram den på plass. Fortsette feste koblinger og rør sammen på denne måten, til rør linjen når kampen.

Sette inn en utkobling ventil på slutten av rørledningen innpakning Gjengetape bånd rundt rør tråden og skru på ventilen for hånd. Stram ventilen på plass med pipe skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer en gass linje, bland noen såpevann og når gass er slått, bruke vann rundt hvert ledd med en liten børste. Hvis du se bobler, må felles strammes med fastnøkkel-turn gassen, først.
  • I tilfelle av ledninger installeres det første stykket stålrør direkte i stikkontakten på gassmåler.
  • Ikke stram koblingen med wrench mer enn to 360-graders svinger, så dette kanskje fjerne koblingens tråder.