Installasjonsinstruksjonene for et CCTV kamera

December 7

Kameraovervåking, kjent som CCTV, er en pålitelig måte å ikke bare fange et innbrudd på tape, men holde oversikt over hva som skjer hjemme mens du er borte. Ny teknologi kan nå CCTV trådløse og streames på en datamaskin. Installasjon grunnleggende være i hovedsak det samme, skjønt.

Komponenter av CCTV

CCTV fungerer ved å fange på en objektiv og overføring via kabler til en skjerm. Hvor mye av et område er tatt opp på bånd og kvaliteten på bildet, avhenger av linsen. Et trådløst system overfører bildet direkte fra kameraet til skjermen. En skjerm kan være enkle TV eller en PC eller bærbar PC. I sistnevnte tilfelle sees bildene selv eksternt på Internett. Opptak bilder bruker et analogt signal gjøres med en video-opptaker; digitale videoopptakere eller DVR, brukes for digitale systemer.

Installasjon

System avhenger installasjonstid for et CCTV. Noen er klar til å gå ut av boksen og ta fem minutter å sette opp. Trådløse systemer faller vanligvis i denne kategorien fordi alt de trenger er programvare og et strømuttak. Kablet og analoge systemer må vanligvis hull boret rute ledninger. Sikkert fikse ledningene til taket eller veggen med veggen binders og stifter. La som liten wire utsatt som mulig systemgodkjenning. Plasseringen kameraet i området du vil overvåket og justere basert på hva du ønsker å fange. Ta i betraktning kameraets brennvidde og tekniske evner, slik som panorering, zooming og vipping.

Spotlight og CCTV

Vær forsiktig når installere CCTV kameraer utenfor at din spotlights ikke ødelegger bildet. Lyse spotlights er en god sikkerhetsfunksjon å kjøre av inntrengere. Men også opprette dype skygger i utkanten av bjelkene. Dette gir en inntrenger måte skjørt kameraer og unngå å bli oppdaget i områder som vil normalt ha en klar synsfelt. Installere lav-wattstyrke utendørs sikkerhet belysning i stedet, ligner det som brukes for landskapsarbeid. Dette reduserer din strømregning og kutter ut kameraet blinde flekker. Hvis presenterer må være lys, justere ved å holde dem motion-aktivert og bruke en infrarød- eller standarden kroppen kamera.