Installasjonshjelp for Honeywell T87F termostater

December 28

Honeywell har hovedkontor i Morristown, New Jersey. Den produserer energi, trygghet og sikkerhet utstyr for forbrukeren, kommersielle, produksjon og industrielle markeder. Selskapet produserer T87F universal termostaten. Denne termostaten hjelper deg å kontrollere innstillingene for innendørs varme. Installere det selv med riktig utstyr. Denne termostaten kommer med en fem-års garanti.

Forholdsregler

Før du installerer termostaten, slå av hoved strømforsyningen å forhindre skader og skader termostaten. Termostat fange monteringsskruer må være tett, men stram ikke dem. Gjør ikke ledninger for langt. holde dem nær forsterkningslag. Alltid riktig nivå termostaten ved hjelp av en ånd (boble) nivå. Hvis ikke, så sett punktet vil ikke være riktig. Du må installere termostaten minst 5 fot fra gulvet og i et område som får god luftsirkulasjon. Sikre ledningsnett konfigurasjoner overholde lokale elektriske koder og standarder.

Installere Wallplate

Plasser wallplate mot veggen, og merke skruehullene med blyant eller kritt. Finn termostat kabel, og dra den gjennom veggen plate inngangen åpningen. Ta av plast sette over bryteren kvikksølv. Bore hull for skruer. Bruke litt som enten mindre eller samme størrelse som skruene. Hvis du bruker litt som er for stor, vil være skruene løs. Sett inn skruen ankere for ekstra støtte.

Nivå/sikring

Hold veggen plate til veggen, og bruk en ånd-nivå for å sikre begge ender av veggen plate nivå. Hvis nivået er veggen plate er boblen i nivået i direkte sentrum. Stramme skruene. Håndter termostaten med forsiktighet. Hvis du ikke håndterer termostaten med forsiktighet, dette gjør termostaten ikke fungerer og forstyrrer fabrikkinnstillingene.

Etter installasjon/tilleggsinformasjon

Sjekk termostat for å fastslå om det fungerer riktig. Slå den til den laveste innstillingen, og deretter sakte heve temperaturen til Oppvarmingsutstyr kommer. La rom varmen i noen minutter, og slå deretter på dial under gjeldende romtemperatur. Når termostaten faller under dette nivået, skal varmen deaktivere. Termostaten er påvirket av utkast og kanaler. Alltid riktig plugg utkast, og alltid manipulere den varme anticipator slik at den samsvarer med den primære kontroll vurderingen. T87F termostaten er vanligvis kompatibel med 3-tråds, 24-til-30 volt og 2-tråds, 24-til-30 volt varmesystemer.