Installasjonsdetaljer for vindu erstatning

April 30

Noen prosjekter kan raskt og helt forbedre utseendet og effektiviteten av hjemme enn å installere erstatning windows. Dagens erstatning Vindusenheter kommer allerede installert i deres casing og fullt operativ, så alt du trenger å gjøre er å installere en full casing, i stedet for separate sashes og maskinvare. Bestilling vinduet riktig størrelse er avgjørende, du trenger å forlate rommet rundt kantene nivå enheten. Måle hver åpne separat selv om de alle synes å være samme størrelse, som åpninger kan skifte gjennom årene.

Instruksjoner

•Measure bredden på vinduet åpner med det eksisterende vinduet fortsatt på plass. Mål fra innsiden spor av indre sash. Ta tre målinger på ulike høyder, flytte vindusrammen opp og ned etter behov. Ta den minste av de tre målene og trekke fra 1/2 tommers fra den.

•Gjenta måle prosessen høydemålet. Bestille erstatning vinduet basert på justert målinger. Måle den nye vindu enheten når det kommer til å sjekke at dimensjonene er riktige.

•Pry av trim rundt den indre kanten av vinduet åpningen, i sashes. Ikke bryte trim som du fjerner den. Ta ut neglene. Trekk ut vinduet sashes. La ytterkanten av trim på plass.

•Skjære strimler batt isolasjon med din barberhøvel kniv til dybden av vinduet åpningen (vanligvis fire tommer). Lå i strimler på at bunnen. Angi bunnen av den nye vindu enheten isolasjon. Trykk øverst, slik at hele enheten kommer til å hvile mot utvendig trim at du igjen på plass. Ting din gjenværende strimler av isolasjon i langs sidene.

•Still nivå horisontalt øverst i nytt vindu enheten mens du setter inn mellomlegg under nivå vindu enheten.

•Sikker vindu enheten med monteringsskruer, kjører dem med drill og skrutrekker bit i gjennom skruehullene på sidene av enheten og ut i det omkringliggende bildet.

•Nail i trim som du tok ut tidligere, på samme sted, som grenser den indre kanten av den nye enheten og overlapping det på plass. Reparer omkretsen av den nye enheten på interiør og eksteriør.