Installasjon av Ikea kraner

October 17

IKEAs show vil presentasjon møbler, belysning, hjem tilbehør og våtromsinnredning. Når en kunde velger et element i butikken, kan han installere det hans hjem. En Ikea tappekran kan være et ideelt valg for en ny eller eksisterende vask. Kunder med gjennomsnittlig gjør det selv ferdigheter kan installere i ca en time.

Instruksjoner

•Thread to fleksible vannforsyningen linje slanger i beslag på undersiden av kranen for hånd. Bruk forsiktighet for ikke å kryss-tråd beslag. Tvinn lang tråder montering på montering stud som stikker ut fra undersiden av kranen. Stram alle armaturer med en skiftenøkkel med klokken.

•La montering pakningen over sprøyta røret, vann- og lang gjenget passer til den sitter på undersiden av kranen. Guide rør, linjene og montering i senterhullet kranen i vasken eller counter toppen. Senk kranen til det er jevnt med underlaget.

•La den nederste pakning og plast avstand til den under side av vasken eller counter toppen før de er festet mot undersiden av kranen. Skyv "C"-formet monteringsbraketten til undersiden av kranen på samme måte, sikre at senterhullet i braketten glir over lang tråder montering. Tråden hex passer over slutten av lange tråder montering og stramme med en skiftenøkkel med klokken.

•Thread montering på enden av sprøyta slange i hex montering på undersiden av kranen og stramme med en skiftenøkkel. Plasser begge halvdeler av metall vekten over sprøyta slangen og skru beholde med en Phillips-skrutrekker.

•Thread fleksible vannforsyning slangen fra venstre side av undersiden av kranen til varmtvann angir passende i under-vasken regjeringen og stramme med en skiftenøkkel med klokken. Monter og stram kaldt vannforsyning slangen til montering på samme måte.

•Vri varmt og kaldt vann ventiler i under-vasken regjeringen på. Teste tappekran og sprøyta. Sjekk alle tilkoplingene lekkasjer og stram alle beslag som nødvendig.

Tips og advarsler

  • All maskinvare som er nevnt i denne installasjonen bør komme med Ikea kranen.