Installasjon av Gorilla bunnen gulvet polstring i en Aboveground basseng

May 26

Installasjon av Gorilla bunnen gulvet polstring i en Aboveground basseng

Aboveground bassengene er vanligvis installert over en sand fundament. Bassenget duken bassenget sitter direkte på overflaten under bassenget, som kan forårsake skade på duken hvis overflaten er vanskelig eller bunnen var ikke riktig fjernet av rusk. Gorilla puten sitter under bassenget duken og beskytter duken fra hardheten på bakken; Det forhindrer også noen skarpe gjenstander fra punktering duken. En Gorilla Pad passer lett inn i rutine med å installere en aboveground basseng og skal utføres bare før du installerer duken.

Instruksjoner

•Excavate installasjonsområdet av aboveground til spesifikasjoner i bassenget utstyrets installasjonsmanualen. Kontroller at alle steiner, skitt klumper og andre objekter er fjernet fra bakken.

•Glatte nivå bakken av installasjonsområdet med torv roller eller lignende verktøy. Pack bakken ned fast med tamping verktøyet eller spade.

•Construct aboveground bassenget er ramme på bundet og pakket installasjonsområdet. Bassenget duken avsatt men ikke installerer det ennå.

•Lay pre-cut Gorilla puten ned på bundet og pakket installasjonsområdet. Glatt ut noen rynker som utviklet i puten under installasjonen og klippe bort overflødig materiale fra pad med en kniv.

•Installer bassenget duken over Gorilla puten. Fylle bassenget med vann.

Tips og advarsler

  • Når du fyller bassenget med vann, står i bassenget og jevne ut noen rynker i duken med føttene. Når bassenget fylles helt, er det svært vanskelig å fjerne rynker i liner og Gorilla Pad.