Installasjon av Cedar tak

January 20

En tradisjonell cedar grus taket er et arbeid av skjønnhet som vil beskytte huset mot vann. Installasjon av sedertre grus tak innebærer først legge ned vindsperre over hvilke taktekking følte da at Helvetesild brukes. Helvetesild seg legges i en overlappende, forskjøvet mønster som formål å dirigere regnvann ned taket og i regnet rennesteinen. Riktig installert cedar grus tak vil vare i flere tiår uten vedlikehold.

Instruksjoner

•Fasten 1 "x 3" furring strimler over sperrene. Kjør disse Trestykkene langs taket, fra den ene enden til den andre. Bruk en sirkelsag for å kutte furring strimler der det er nødvendig, og kontroller at alle ledd faller rett over rafter. Spiker furring strimler til sperrene med korrosjonsbestandig spiker drevet gjennom furring strimler og i sperrene under. Start fra bunnen og jobbe deg oppover. Plass på furring strimler tett sammen på første tre fot av taket. Etter at strimler plass på furring ca tre inches hverandre.

•Rull ut et lag av taktekking følte. Løpe det første kurset i følte langs bunnen av taket og feste det på plass med stifter. Den trenger bare å bli satt til du kan feste singel over det, så ikke overdriv på stiftene; bare en tack her og der vil gjøre utslaget. Klippe følte lengde med verktøyet kniv. Hvor to stykker av følte møte, overlapper ett stykke med fire inches av de andre.

•Lay ned det første løpet av sedertre helvetesild. Start på en av kantene på taket og jobbe deg over. Utvid den første singel en tomme over side av taket, rake eller gavl. Utvide stumpen av singel 1-1/2 inches over bunnen av taket eller fascia. Fest singel med to taktekking spiker drevet 3/4 tommers fra grus kanten og en tomme ovenfor eksponering, eller mengden av grus ansikt som blir synlig etter neste løpet av Helvetesild har blitt festet. Om nødvendig kan du klippe bort overflødig grus materiale med verktøyet kniv.

•På først kurs sy, et ekstra lag med grus rett over det første laget. Rave leddene mellom disse to lag med Helvetesild å skape større vannmotstand på denne sårbare delen av taket.

•Bruk en målebånd og en kritt merke eksponering linjen på fastened helvetesild. Se denne linjen når du setter neste singel løpet. Baser, eller rumper av at Helvetesild bør falle til denne eksponering linjen. Eksponering vil variere avhengig av type og størrelse av Helvetesild du er festing. Se produsentens instruksjoner om riktig eksponering.

•Lay en 18-tommers rekke taktekking følte. Utvide den opp taket fra rett utenfor eksponering linjen selvfølgelig festet grus.

•Installer neste singel løpet. Rave leddene mellom grus kursene. Fest Helvetesild over laget av taktekking følte.

•Continue dette mønsteret av merking eksponering linje på den installerte helvetesild, legge en 18-tommers roll av filt og installere en annen kurs av Helvetesild over filt og singel kurs under. Alltid rave sømmene mellom grus kursene. Jobb deg fra base til takets ridge. Når du har fullført en del av taket, gjenta prosessen for de gjenværende delene.

•I ryggen av taket, bruk en sirkelsag for å kutte den overskytende Helvetesild slik at de justeres flush med taket. Hvor den neste delen av Helvetesild møter ryggen, kuttet dem flush med den tilstøtende helvetesild.

•Installer ridge cap Helvetesild langs ryggen. Disse spesialiserte enheter er i hovedsak to Helvetesild festet sammen som er installert å dekke og beskytte sårbare taket åsen linje. Fest en kritt linje fra den ene enden av ryggen til den andre og se denne linjen for å få ridge enhetene fin og rett. Begynne i en ende av taket ryggen og sy første ridge cap. Bruk to taktekking negler drevet en tomme fra kanten på singel, og en tomme utover eksponering linjen. Som med helvetesild, dekkes hver ridge hetten nails ved neste ridge cap på linjen.

•Mark eksponering og fest neste ridge lokket på plass. Fortsette festing din ridge cap Helvetesild fra den ene enden av ryggen til den andre. Siste ridge cap enheten har to eksponerte neglene. Disse skal være den eneste eksponerte neglene på hele taket. Taktekking fugemasse gjelde disse negler å sikre vannmotstand.

Tips og advarsler

  • En gjennomtrengende oljebasert tre flekken kan brukes til å forbedre utseendet av sedertre Helvetesild og beskytte skogen fra ultrafiolett (UV)-stråler.
  • Vær forsiktig når arbeider på taket. Sklir og faller kan føre til alvorlige skader. Vurdere bruk av en sikkerhetssele, spesielt når du arbeider på en bratt pitched taket.