Inspirerende bygningen og dekorere ideer for et stilig svømmebasseng

September 3

Inspirerende bygningen og dekorere ideer for et stilig svømmebasseng

Svømmebasseng gir timer med moro, enten du har barn eller huset er en voksen-bare hjem. Bassenget gir deg et privat sted for trening, samt avslappende med venner og kjære. Inspirerende bygning og dekorere ideer for et stilig svømmebasseng slå din utendørs mellomrom til en helligdom. Med riktig bygningen og dekorasjoner, bassenget passer stilen for ditt hjem og blir din egen personlige plass.

Vann funksjoner

Å legge en vann-funksjonen til svømmebassenget nesten umiddelbart skiller det fra andre bassengene på blokken. Vurdere å installere en foss på den ene siden av svømmebassenget. Ordne naturlig utseende steiner og sette dem i nærheten siden av svømmebassenget, mens rør kjøre gjennom midten å bære vann til toppen. Når vannet dribbles ned på siden av steinene, opprettes det en vannfall effekt som drops naturlig faller inn svømmebassenget.

En glass stil foss oppretter en annen type inntrykk og har et mer moderne utseende. Et billigere alternativ er å legge til en grunnleggende fontene midt i svømmebassenget. Fontenen skyver vannet fra bunnen av bassenget, gjennom rør og deretter ut toppen av fontenen.

Legge dekk eller uteplass

Et dekk eller uteplass rundt svømmebassenget gir mer rom for underholdende. Fluktstoler eller liten pub bord og stoler kan gjestene slappe av selv om de foretrekker land. Webområdet svømmebasseng ideer viser fire elementer du bør vurdere å legge til dekk: rekkverk, stigen, stupebrett og lysbildet. Det rekkverk og stigen tjene som sikkerhetsutstyr, hindre personer fra å falle i bassenget og gi dem en vei ut av bassenget. Stupebrett og skyv er morsomme funksjoner for alle utvalg brukere.

Pool landskapsarbeid

Dekorer svømmebassenget med blomster og planter som legge til farge og litt privatliv, som lett å vedlikeholde busker. Unngå blomster som mister bladene direkte i bassenget, som petunias, og som krever regelmessig vedlikehold og rengjøring. Velge zinnias eller andre typer potteplanter legger noen lysstyrke til bassengområdet.

Tenke utenfor sirkel

Når du utformer svømmebassenget, tenke utenfor de grunnleggende formene. Svømmebassengene er tradisjonelt runde eller rektangulære i form, men de er langt fra den eneste muligheten. Vurder å bruke en nyre bønne figur, en blomst-figur eller enda en gitar formet basseng. Det er litt dyrere for en uvanlig formet basseng men det tilpasser bassenget til din stil.