Insektmiddel for møll

May 9

Møll kan være en plage både inne og ute, tygger på hageplanter og klær med en tilsynelatende uendelig appetitt. Det er mange insektmidler for møll, men noen er bedre i bestemte situasjoner enn andre.

Sikkerhet

Insektmidler for møll er gift, og bør behandles som sådan. Mothballs, som gir av giftige gasser som kan gjøre folk syke, bør kun brukes i lukkede områder som lufttett kommoder og skap. Bruke dem utendørs er ineffektive og farlig, som andre dyr eller med barn, kan bli utsatt. Ifølge University of Wisconsin forlengelsen er Golden Pest Spray olje en trygg og effektiv utendørs insektmiddel som kan drepe møll egg og redusere møll populasjoner.

Advarsel

På grunn av giftige kjemiske insektmiddel for møll, noen mennesker anbefaler å bruke elektroniske pest kontroll enheter for å avskrekke møll og andre insekter. Ifølge Jack DeAngelis, pensjonert entomolog for Oregon State University forlengelsen, er disse enhetene helt ubrukelig som pest deterrents. DeAngelis sier det samme gjelder for cedar produkter, de gjør lite for å avskrekke eller drepe møll.

Alternativer

For innendørs møll infestations er det beste forsvaret en god lovbrudd. Ifølge Oregon State University forlengelsen hindrer holde klær i rene, lufttette beholdere vanligvis møll fôring. Utendørs infestations anbefaler DeAngelis feromon feller for å fange menn og sprøyting planter med økologisk hagebruk olje regelmessig for å drepe unge larver og egg.