Insekter som er tiltrukket av eukalyptus treet

September 27

Insekter som er tiltrukket av eukalyptus treet

Tre typer skadedyr infisere eukalyptustrær: redgum lerp psyllid, eukalyptus skilpadde beetle og eucalyptus longhorned borer. Disse tre insekter defoliate og noen ganger drepe eukalyptustrær. Holder treet sunt med riktig grunnforhold og vanning bidrar til å hindre angrep av disse insekter. Insekter er også utsatt for insektmidler, tungtvann spray og hagebruk olje.

Redgum Lerp Psyllid

Denne liten bug, også kjent som hoppe anlegget lus, suger eukalyptus saft fra bladene. Det så ut en søt sirup kalt honeydew. Nyklekte psyllids danner en "lerp" eller beskyttende å dekke, over seg selv med honeydew. Lerps vises på eukalyptus treet bladene som en skjellete kjegle. Psyllids lever under koner for de fleste av deres liv. Til slutt, blir eucalyptus blader svart fra mold som vokser på honeydew stoffet. Mold også drypper ned blader, forårsaker dem til å bli solbrent i sommermånedene.

Eukalyptus skilpadde biller

Eukalyptus skilpadde biller tygge hakk langs kantene av eucalyptus blader. Disse brun, flekkete insekter fortsatt spise bladene til bare midt blodåre er igjen. Skilpadde biller er nattlige og bor i toppen av trærne, så de er vanskelig å oppdage. Treet kan bli helt fjernet hvis det er tungt befengt med skilpadde biller, men dette er ikke kritisk til treet. Skilpadde bille larver har en svart hode og en rust - eller grønn-farget kropp. De ser ut som seks-legged larvene.

Eucalyptus Longhorned Borer

Eucalyptus longhorned borer er Barkbiller som er omtrent en tomme lang. Den har svært lang antennen, som er slik det fikk sitt navn. Til denne pinnen er tiltrukket av trær som allerede lider av andre skadedyr infestations, tørke forhold og døde tre lemmer.

Larvene kan ikke overleve på en sunn eukalyptus treet, så det er viktig å trimme døde lemmer fra treet. De faktisk drukne av saft i et sunt tre som de bar gjennom bark. Bille larver føre mest skade på treet, grave gjennom bark i laget under, kjent som cambial laget.

Cambial laget er levende vekst av eukalyptus treet. Den longhorned borer forårsaker store skader på dette laget, hindrer treet i å sende vann og næringsstoffer til bladene. Eukalyptus treet dør vanligvis innen tre uker fra skade av longhorned borers.

SAP kjørt ned sidene av treet er en indikasjon på at longhorned borers er på jobb. Voksen biller flytte fra tre til tre.