Insekter og skadedyr i Potted anlegg

January 11

Insekter og skadedyr i Potted anlegg

Skadedyr kan skade potteplanter både inne og ute. Godt vedlikeholdte,-for potteplanter motstå skadedyr infestations, men fra tid til annen, nye tillegg til vinduskarmen eller patio vise kan gi uønskede interlopers som må identifiseres og eliminert. Tidlig oppdagelse og riktig identifikasjon med en rask reaksjon er nøkkelen til suksess. Gi en plante forsvarlig behandling i en pott vil tillate det å avverge de fleste skadedyr.

Bladlus

Hyppige skadedyr i potted anlegg, bladlus kan bli tiltrukket av mye nitrogen - mer bare kjent som over gjødsling. Fôr stammer eller congregating i nærheten av stedet der løv og greiner delta, bladlus er enkle å se og kan føre til mange problemer. Blant de alvorligste problemene er sykdommer som bladlus kan overføre til potteplanter. Bladlus kommer i en rekke næringsplanten bestemt farger fra grønne, gule og browns til rød og med svart. Vanligvis er bladlus et større problem på utendørs planter enn på potteplanter.

Midd

Spider mites er relatert til insekter kalles edderkoppdyr som edderkopper og flått. Men spider mites er så små at de synes å flytte mikroskopiske "perioder" når forskyves anlegget bladene på hvitt papir. Fordi de er så små, er den store mengden av skader vanligvis merke når det er for sent for effektiv kontrolltiltak. Svidd blader som ser ut som de var nær en brann er et vanlig etter-det-faktum tegn edderkopp mite skade. Stress fra dårlig vanning praksis eller feil sollys forhold gir muligheter for disse nesten usynlige skapninger.

Mygg

Fly i hjemmet og rundt potteplanter, er sopp mygg virkelig mange forskjellige arter. De kan sverme skyer og opprørt forsiktig planene til et middagsselskap eller bare irritere gartneren som de smette om. Mens nesten aldri ansvarlig for at en favoritt plante, kan de negativt påvirke en potteplante, gjør den mer utsatt for andre mer alvorlige pest eller patogen onslaughts. Merkbare skader fra sopp mygg er mer sannsynlig på unge planter og planter enn på eldre etablerte prøver.

Sykdom

Sykdommer er nesten alltid en refleksjon av uklokt eller uvitende hagebruk praksis. Over - eller under-vanning, gjødsling eller potting kan alle føre til syke planter. Feilaktig vare vil understreke houseplants og hage planter i potter like, la jord og luft født patogener og blomstre. Mugg og botrytis er blant de vanligste sykdommene er begge oftest kurert ved å flytte potten eller justere vanning regimet eller begge.