Insekter og hengende tomat plantasjeeiere

September 29

Insekter og hengende tomat plantasjeeiere

Tomat hengeren leverandører og opp-ned tomat gartnere tout hengende tomat planter system som mindre utsatt for sykdommer og skadedyr. Mens det er noen åpenbare fordeler til systemet som reduserer eksponeringen for skadedyr og sykdommer, for å opprettholde sunn frukt produksjon, må gartnere gi noen grad av beskyttelse fra insekter til hengende tomat plantasjeeiere.

Fordeler

En av hovedfordelene med hengende tomat planter er at anlegget er opp av bakken og plantet i friske jord. Hage soil kan bli infisert med jord-borne insekter og sykdommer. Med planter hengende over jorden, har disse typer skadedyr vanskeligere å komme til vinrankene. Du starter sesongen med sykdomsfri planter. Legge til en skikkelig pest omsorg diett og hengende tomat gjøre godt. Høyden av vinrankene gjør det også enklere for gartner å flekk insekt skadedyr og å spray eller behandle planter.

Kilder av skadedyr

Den vanligste måten å hente skadedyr er å bringe dem hjem fra barnehagen eller butikken der du kjøpte anlegget. Mange av disse er vokst i skjermet veksthus eller holdt indoors utstilt i oppussing butikker og rabatt hus, tillate skadedyr å få fotfeste. Sjekk planter du kjøpe for underskriver av en infestation og velge ren planter. Luftbårne skadedyr som sopp sporer og flygende insekter har å bli sett av gartneren. Planter og støtte innlegget er den eneste ruten gjennomgang feil, og få ta turen vellykket, men ikke regne ut bestemt caterpillar eller andre feil.

Manuell forebygging

Bare ser ut for bugs, er bladlus, larvene og andre skadedyr den første forsvarslinje. Heldigvis plantene er lett tilgjengelig, og du trenger ikke å belaste ryggen eller misbruk kne å gjøre det. Henge planter minst 2 til 3 fot fra hverandre for å hindre dunete mugg sprer mellom planter. Spray med en kompost tea løsning og gi plantene rikelig ventilasjon; bladlus og mugg vil ha en vanskeligere tid å spre. God ventilasjon bidrar til å holde bladene av plantene tørr. Henge en gul klissete felle ved tomatene å fange flygende insekter og redusere sine tall.

Manuell behandling

Når du ser hva skadedyr angriper planter, hånden plukke av hva du kan og spray planter med en vanskelig vannstråle hver dag i tre dager å fjerne dem. Du kan også bruke en liten håndholdt støvsuger for å fjerne mindre feil du kan ikke hånden plukke eller som ly fra vannet i små sprekker.

Kjemisk behandling

Å vite pest, kan du tilpasse behandling strategi til hva fungerer best for bestemte feil eller sykdom. Insecticidal såpe inneholder kalium som strimler bort et insekt voksen lag. Brukes som anvist, såpe forstyrrer cellemembraner og dreper insekt og etterlater en rester som andre feil og mikroorganismer. Hagebruk oljer er plante- eller petroleum basert, som neem olje. De er fortynnet i vann for å lage spray. Olje spray kvele, sulte eller hemme veksten av insekter. Avermectin, laget av jord-borne mikroorganismer, hjelper mindre skadedyr som spider mites.

Typer skadedyr

Bladlus, ca 1/8 tommer lang, er myk-bodied, grønn, rød, brun eller svart og feste seg med en klissete rester til blader og stengler mens de suger sap fra anlegget. Spider mites, nesten mikroskopisk i størrelse, kan finnes på undersiden av bladene. De er vanskelig å se uten et forstørrelsesglass. De rote lille hvite hull i bladene og suge ut sap. Se etter tynn webbing strung mellom forskjellige deler av anlegget. Berørte bladene endrer farge og faller. Whiteflies er små hvite bugs som forlate klissete honeydew på blader liker bladlus, men i tynn stier som sirkel og spiral på overflater av blader, stengler og frukt.